aynisini yasadim ard arda iki bebek buyuttum bizede supriz olmustu korunuyorduk hic beklemedigim anda ogrendim riskli oldufu için bebegimi sütten kesmek zorunda kalmistim aradan bes sene gecti simdi iyiki olmus diyorum beraber buyuduler arkadaşa hic ihtiyaçlari olmadi sıkıldıklarinda beraber oynadılar pandemi donemi tek cocuklu olanlar dert yanarken ben rahat gecirdim cunku disari cikmasalarda evde birbirlerine arkadaş yoldaslardi kucukken ilk ikinci dogdugu zaman alisma surecinde zorlandik büyügu daha once bebek sesi vs olmadigi icin korkuyordu aglamasina geceleri cozumu ayrı odalarda uyutmada bulduk esim ilk ay saolsun cok destek oldu sonrs onlarda alisti birbirine hatta ayni beşikte yatirdim geceleri kucuk uyaninca alip emzrip geri yatiyordum birbirlerinin ayak ucu seklinde yatirdim hep bebek arabasi olmasa rezil olurdum disari ciktigimda tek cok ciktim gittim ikisini uan yana yatirip heryere de gittim şimdi mevyesini yiyorum yazın anasınıfına başlıyacaklar beraber kucukle evde tek kalicam