1Gunes sunmomy ara ara oynaması rahatlarıyor beni daha küçük ya ben âsıl hareketlenmeyi 30.haftadan sorna bekliyorum açıkçası
Duha190 28+6 dayım bende bir haftadır bel ağrısı geceleri uyutmuyor . Bende benımkı erken başladı sanmıştım meğer normalmiş 🥺
1Gunes Duha190 normal kuzm ben ilk bel ağrısı 17. Haftada çekmiştim magnezyum başlayınca gecmisti şimdi 27.haftalarda tekrar başladı ni kez magnezyum da fayda etmiyor.
2Mozilla 1Gunes 29+2 bel ağrısı baya cekiorum. Hatta şimdi bile her dk bı o tarafa bı bu tarafa donesim var ayrıca bebeğin hareketleride artık çok belirkin aşırı içimde dönüyor yatamiorum gecede uyandırıyor.
1Gunes 2Mozilla ya sağlıkla kucaginiza alın inşallah. Benim ko daha tam hareketlenmedi gün içinde hareketli ama uyuyunca uyuyor ama ben çok dönüyorum rahat edemiyorum bel ağrısı ni yandan sağ bacak baldır ağrısı bi yandan.
YagmurAnnesi 1Gunes 27 haftalığız. Varislerim biraz şişti🥺 Bacak arama yastık koyarak daha rahat uyuyorum. Bi de 4 gündür akşamları başım dönmeye başladı. Az önce tansiyonumu ölçtürdüm düşmüş. Onun dışında şükür iyiyiz bakalım.
1Gunes YagmurAnnesi bende 4 yastık ile uyuyorum vallahi. Tansiyon için idrar da protein baktirdiniz mi yada genle bi kan tahlili yaptırdınız mi kanınız düşmüş olablir. Benim hem kanım düşmüş hemde idrarda birazcık protein var dedi doktor.
YagmurAnnesi 1Gunes kan tahlilini 2 ay oldu yaptıralı idrar da yakın zamanda yaptırmadım devam ederse yaptırayım en iyisi
Babykalamar 1Gunes iki gundur bende ara ogune basladim cunku basima agri giriyor yemek yemeyince salataydi kucuk bi sandvic tosttu kuruyemisti biseyler atistiriyorum gunluk muz yiyorum sut iciyorum yoksa karnim kaziniyo🤣🤣