Humeyra18 O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Tüp Bebek yaptıranlar da aynı şekilde duygularınızın yoğunluğunu anlıyoruz. Üzülmemek elde değil üzülmek durumundasınız evlat sahibi olamamak insanı çok üzüyor. Hiç mi anne baba olamayacagiz bir aile kuramayacagız diye çok iclendigimiz günler oldu. Benim yastığım hiç kurumadı bende 5 yıllık evliyim sizin yine dusukleriniz olmuş ben onu bile yasayamadım. 8 ay hep tek cizgiydi. Sonra testler yaptırdık sperm hareketsiz dedi doktor. Dedim hiç olmayacak hastalığımiz olacak yegenlerimiz sorup kapatacak telefonu ama evlat olsa gelirdi evlat olsa canı yanardı dedim…O kadar ümitsizligimin içinden rabbim 2.deneme de tutturdu bana. Ama doktor belki 7 belki 10 belki 2 bilemeyiz dedi.. Maddi olarak yipranmak da ağır geldi ama ben ağladım zırladım daha çok çalışırsın o parayı da biriktirirsin eşine daha çok destek olursun dedim. ben anne olamiyorsam da 10 sene cabaliycam dedim öyle deneme sayıları falan değil 10 sene cabaliycam dedim ben kendimi alıştırdım deneme sayısına takılmadan sadece sene koyacaksın hedefine dedim. 2.de rabbim verdi ama kalp atışı günü bekliyorum. Rabbim verir ins ama vermezse şayet verecek de o alacak da o hiç ah etmiycem. Cabaliycam ve yılmiycam. Sende yılma. Maddi olarak sıkıntı mı cekiyorsun git bulaşık yıka ama biriktir 1 sene 1,5 sene sonra tekrar dene dene dene dene bırakma peşini yoruldum deme sakın ! Elimden geleni yaptım de geçmiş zamanın pişmanlığını yaşama. Ama dediğim gibi en büyük şansın normal yolla bile gebe kalabilmen. Allah’a tevekkül et belki normal yoldan olacak. Yediğine dikkat et. Benim 2.de tutma sebebim vitamin serumları diye düşünüyorum 15 yıl tutmayana merkez merkez dolasana bile derman oldu doktor. O yüzden beslenmen çok önemli sana tutunması için. Canını çok sıkma bu kötü günü atlat önüne bak çabuk