ipek3   21 yaşndaym 20 eylül son adet tarihim belirti olarak mide bulantisi cok az gecti hatta karnmda şiskinlik bel agrisi cok bide yuzumde surekli sivilcelenme yasiyorum guzellesmiyorum yanii sizce cinsiyeti nedir smdiye kadar sordum %50 %50 cikti nerdeyse kiz ve erkek diyenler teorar sormak istedim birinde 7 haftalık birinde 11 haftaligiz bi anlayan bakabilirmi 😊😊
Nilosfirarda19 ipek3 kıza benzettim çok, nub dedikleri o çizgi düz ,yukarı doğru değil ve kafa yapısı da kız bebeğe benziyor ( bildiğimden değil burada gördüklerimden ☺️)
Nilosfirarda19 Mom_merve123 sizin bebişi de bacak arasındaki çizgiden dolayı kıza benzettim paralel olduğu için eğer nub teorisi doğruysa tabi, ama teorisiz olarak soruyorsanız burada bu konuda iyi hanımlar var ben onların yanında hiçbir şey bilmiyorum açıkçası 😅 @Papiiii @melegimhosgeldin1 yanlış etiketleme yaptıysam kusura bakmayın 🙏🏻
Papiiii Mom_merve123 erkek gibi canim cizgi biraz kalkik duz ve asagi dogru olsa kiza benzetevekdim ama seninki oetadan yukari azicik kapkik tam bisey demek icin cok erken ikili test ixin gitsiginde sirt usty fotosunu at yorumluyalim simdi dedigim kesin degil
Papiiii Nilosfirarda19 yorumladim canim tesekkurler❤️ama çok küçü su an icin o cizgiden anlasilmaz o cizgi ssagi bakiyosa kiza benxer hanim efendide azicik yukari kalkik gibi erkege benzetdim ama cok erkenn biseg demek dogru olmaz
Nilosfirarda19 Papiiii canım inan ben bu ultrason yorumlama konusunda zaten çok kötüyüm 🫣 hanımefendi beni etiketlediği için kıramadım 🥰 aklıma hemen etiketlemek geldi 💐