Eceninanne Celins_ maşallah. Bende 27 +2 . Dünden beri nefesim daralıyor karnimin büyüklüğü çok rahatsız ediyor ya uyumadim 2 gündür sizinde öyle sikaytinz vqrmi normalmi acaba
Kubrabsyg45 Eceninanne sertleşme oluyor genelde. Kaşıntı çoğaldı birde. Onun dışında geçen haftalarda sırt göğüs altında ağrım olurdu çok şükür bu hafta da hiç olmadı
Eceninanne Kubrabsyg45 sertleşme kasılma bende de oluyor ama dünden beri nefesim daralıyor ya sanki karnım birden büyüdü gibi hissediyorum çok rahatsız edyr bugun uyku.uyuyqmdim doğru düzgün inşallah normaldir
_gmzenur_ Eceninanne 27 haftalıkken 1300 gr kilomuz 39 cm boyumuz vardı canım şuna da 30+3 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz🥰
Eceninanne _gmzenur_ masllh me gzuel inşallah bizimkide öyledir. Bende 27 +2 salı günü gidcem. Bakalim. . İlk gebelikte 31 de doğdu kızım 1900 gramdi .
_gmzenur_ Sevimefealp Herşeyden yedim canım öyle şunu yedim diyemem ilk bebeğimde öyleydi 35 haftalıkken doğdu 3.500 kgdı.
Eceninanne _gmzenur_ takibi önce sağlık ama erken dogum riskim var ya o yüzden ne kadar kilo alsa kardir diyrm. Kendini daha çabuk toplar