Pambuk Arkadaşlar hamilelik ile ilgili ne gibi hurafeler duydunuz bir sayfada toplasakda herkes bilgilense. Benim duyduklarım saçını kestirme bebeğin ömrü kısalır, sakız çiğneme bebek boklu olur, gül koklama gül izi çıkar. Sizde neler var?
iremacar Pambuk kuzum sac kestim inanmiyrm rabbimin dilemedi inanmıyorum ama gizli birşey yersen kaşırsan izi çıkar dediler inanmadım ne yesem gözlerine sokarak yedim ama birdefa bacağımı kasidim aynı bacak aynı yerde oğlumun 3 parmak izi var 😂😂
Esa Pambuk bilgilense derken hurafelere inanmak için mi yoksa bu saçmalıklara kimse inanmasın diye mi
Hira Pambuk valla sakız naparsa yapsın vazgecemem 😀😀 zaten öyle de yapcak böylede yapcak bosver yapsın temizlenir cnm 😹
Elabadeninannesi Gül izini dıydugumda inanmamiştım ama arkadaşımda var ağladığında yada sinirlendiğinde burnunun ucu kıpkırmızı oluyor. Saç kestirmeye bende inanmıyorum ama kestirmiyolar bana 🙈 sakız çiğniyorum valla midemi rahatlatıyo aman boklu olsun temizleriz 😂😂😂
Susam Fatime valla herkes bişeyler söylemiş bende çok takılmıyorum böyle şeylere iyi gelen ne olursa yiyorum 😄
Pambuk Esa tabi ki kimse inanmasın diye. Hurafe sonuçta. İnanıpta hareket etmemek gerekiyor. Forumda görüyorum Şunu duydum doğru mu bunu duydum bebeğe bişey olur mu diye çok çeşitli hurafeler soruyorlar herkes duyduğu hurafeleri yazarsa içinde şüphe olanlarda hurafeymiş der ve rahatlar. Yoksa sakız çiğnemekle çocuğun ne alakası olabilir ki. 😋
Aysealty Bizdede birinin bahcesinden habersizce ayva koparırsan bebegin gamzeleri olur derler valla ben calıcam bi yerden galiba😂😂