Melekolmak denizarenmom başka şekildede soyleyebilirdiniz bunu neyse sagolun kalp kırmak güzel değildir kimsenin bunu hep bilir bunu söylerim siz cahil olmayın
Aaaysee Melekolmak hâla savunman ayrı komik hdhdjdkkd canım immkansızz o boyutta bir bebeğin hareket etmesi ama sen bilirsin
Sekmen-94 buseyldz00 Herşeyi bilenler dediğin bilim insanları 😅 Maksimum boyutu erik kadar olan minnak bir fetüsün sırasıyla amnion kesesi rahim duvarı periton zarı ve derinin 3 katmanını geçirip hissettirecek şekilde tekme atması İMKANSIZ. Bunu anlamak için tıp okumaya gerek yok elinde telefon var girip yazsan dahi anlarsın hâla neyi savunuyorsunuz anlamadım 🤣🤣🤣 Bugün beni iyi güldürdün ama çok sağol şükür ettim Allah’a , Rabbim bana akıl vermiş kullanmam içinde kudret vermiş Elhamdülillah 🙏
buseyldz00 Sekmen-94 herşeyi bilen dediğim burdaki senin gibi herşeyi bildiğini zanneden boş kişiler. TEKME ATTI demiyoruz :) seyirmek , kaymak bunu doktorlar da söylüyor seyirip kaydığını hissedebilirsiniz diye :)) Evet rabbim beyin vermiş bide onu kullanalım diye akıl vermiş Allah’a şükür sizin gibiler nasip olmamış daha okuduğunu anlayamayan birinden zaten bu gibi hassas şeyleri anlamaları beklenemez :)
Sekmen-94 buseyldz00 Bence konuştukça batıyorsun canım pratisyen hekimim Fethiye’de ☺️ Gelirsen çayımı içersin hastanemizdeki kadın doğum uzmanından bizzat dinlersin söylediklerimi olurmu 🤣 sen hala 11.haftada tekmelerini veya SEĞİRMESİNİ farketmez , hissettim diye ısrar ediyorsan o senin cahillik seviyendir der geçerim ☺️✋ 6 sene kafa patlattık biz senin gbi kısır yemedik canım
usenmedimyaptimbirvelet Melekolmak kesesinde oluştuğu an hissetmen gerekiyordu geç hissetmişsin 🤦🏻♀️
buseyldz00 Sekmen-94 keşke kısır yeseymişsin ozaman belki konuşma tarzına bi faydası olurmuş dağdan inmiş gibi konuşmazmışsın :) tekmesiyle seğirmesi farkeder bana da 6 sene Kafa patlatan doktorum verdi bilgiyi 11-12. Haftalarda bebek seyirmesi hissedilir aç biraz daha oku eksik kalmış bazı şeyler ;)
Sekmen-94 buseyldz00 Açıp okumasam fakülte diplomam olmazdı elimde 🤣 “Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan bilir. En çok cahil bilir, o her şeyi bilir ” çok hoş bir söz dimi ☺️ Cahilliğinde boğul canım sana iyi akşamlar 😘
Zkt Yıne güldürdünüz.Bilimden fersah fersah uzaklarda kaynana gorumce elti partilerinizde sizlere bol gulucukler diliyorum. Tv dizilerindeki sahtelikleri izleye izleye gercekle hayali ayırt edemez olmussunuz.