Esra3838 Kayseri deki hamileler kaç haftalık olduk ve hangi doktora gidiyoruz hadi sohbete ben 15. Hafta dayım ve gebeliğim biraz sıkıntılı ilerliyor kanama oluyor😣
Ozha9179 Esra3838 canim gecmis olsun. Bizde 13+1 olduk. 🤗 Melikgazi hastanesi Dinçer Sümer e gidiyorum cok da memnunum. Senin sürecin nerde takip ediliyor?
nurucararslan Canım ben 35 haftalığım Melikgazi hastanesine Mustafa Ertürk e gidiyorum memnunum doktorumdan ama fakültede Doğum yapmayı düşünüyorum Prof bir doktor buldum çok övdüler gidip görüşücem haftaya
Ozlem0138 Happdeniz şehir hastanesi hangi doktor ben bodrumda yaşıyorum ama ailem orda doğumu orda yapcam
semrakarahan Ozlem0138 sehir hastesinde hatice durmus die bi doktor var oda cok iyi seyma die bi doktorda var genc oda iyi bildigim kadariyla doguma doktorlar girmiyor ebeler giriyormus
Ozlem0138 semrakarahan benim kardeşim hemşire şehir hastanesinde en iyi doktor şeyma hanım olduğunu söylüyor benim annemide şeyma hanım ameliyat etmişti kendisi prf.doktor tecrübeli bir bayan onu tercih etmeyi düşünüyorum
Melegimmmmmm Bende 12 haftaligiz sehir hastanesine gidiyorum huseyin aksoya cok memnunum ama doguma giriyomi bilmiyorum
semrakarahan Ozlem0138 evet bnde doktorum yok tu seyma doktora gttim cok iyi iglendi bnde memnun kaldim
Ozlem0138 semrakarahan kayserideki şehir hastanesi özel hastanelerden daha iyi olduğunu düşünüyorum ve özeldeki bütün doktorlar fakülteden özele geçenler