genccanne Arkadaşlar dört gündğr yatıyordum tansşyonlar normal geldi İdrarda protein negatif geldi dün taburcu oldum Doktor bir haftan var dedi normal doğum düşünüyormuş Pazartesi kontrolüm var doğurtacakmı acaba Başına gelen varmı
Mervemm genccanne ben serzeyab oldum suni sanci aldım ama tansiyon vardı bende de bebek kalp atışları düştüğü için hemen sezeryan alindimm
genccanne teachervera 82 çıktı canım da galiba tiskli olduğum için tansiyon için 38 de başkatacaklar ama tam eminde değilim
teachervera genccanne Geçen sene oğlumu preeklampsi gebelik zehirlenmesi ile doğurdum 37 başı doğum yaptım ama gelişim 33 de kalmıştı. Şimdi de tansiyon yok ama protein kaçağı var geçen hafta 238 mg çıktı doktorum dedi sıkıntı yok dün yine verdim 185 mg çıktı. Doktorum 300 olana kadar sıkıntı yok diyor ama gelişimi etkiler diye düşünüyorum
genccanne Mervemm Bana da suni verebilirler bence Önemli olsn bebeklermizş sağlıkla kucağımıza aşmak doğum şekli nasip
Mervemm genccanne aynen öyle canım. Sağlıkla dogsunlar da doğum şekli önemli değil ama işte tansiyon benim çok yüksekti. Protein çıktı idrarda. İlaç verdi 1 hafta sonra geçmişti.
genccanne teachervera Sık kontrole gidiyorsunuz değilmi usg ile takip yapılınca bir sorun olmaz allahın izniyle canım riskli durumda hemen alırlar zaten stres yapma allah sağlıkta kavuştursun inşallah hepimizi
teachervera genccanne 2 hafta da bir gidiyorum. Şimdilik preeklampsi yok dedi doktor ama bir gecede patlak veriyor dedi. Bulunduğum ilçeden 90 km uzak hastanem burada da özel hastane yok haftaya devlete de bi gideyim baksın diyorum.