Zeyno55 Ben bugüm araştırma hastanesine gittim kayıt açtılar doktor baktı muayene etti bende dedim detaylı ultrason için geldim diye doktor detaylı ultrasona gönderdi pazartesine randevu verdiler mart çok uzak tarih bence hastaneye git
ilkimbebee Zeyno55 kadın doğum randevu alıp mı gittin canım nasıl oldu bende Turgut Özal’da randevu bulamadım Ocak gibi gitmem lazım ama bana da Mart gibi randevu alın dediler
Glsrnergl mavimercimek kadin dogumcubakti fyat farklarının nedenini blmiorm ama cihaz normal ultrason cihazi
Zeyno55 ilkimbebee yok sabah saatlerinde gittim sakindi kadın doğum hasta kayıtta detaylı ultrason dedim girişimi yaptı doktor muayeneye aldı orda dedim özel takipliyim doktorum detaylı ultrason istedi diye oda tamam dedi muayene etti sonra detaylı ultrason istedi bi kağıt verdi ulturason bölümüne gönderdi oraya kağıdı verdim pazartesine randevu verdi çok kolay oldu yani bende randevu bulamıyordum
ilkimbebee Zeyno55 güzel ilgileniyorlar mı canım elimize renkli ultroson veriliyor mu bilgin varmı bende gidiyim hafta içi
Annecimmmm Songul-49 detaylı ultrasyon sadece özel park hastahanesinde var birde İnönü eğitim ve araştırma hastahanesinde var
Annecimmmm mavimercimek kadın doğum doktoru bakıyor bende ulaşarak bilgi edinmiştim ama benim doktorum değil ben ubeyt Akçin e gidiyorum ablam doğum park hospitalda yaptı hiç hiç memnun kalmadı Zehra hanimdi bir arkadaşım da orda yaptı oda memnun kalmadı hiç tavsiye etmem şahsen gözde akademi yi de tercih edebilirsin bence tabi tavsiye (bu arada doktorum da tavsiye ederim sayfasına bak istersen İnstagram da Übeyt Akçin )
eeccm Bende park hastanesinde zehra hocaya gidiyorum zamani gelince ben bakicam dedi benim bildigim kadariyla bi park hastanesinde birde gözde akademide var detayli ultrason takipli olmasam da yine park hastanesini secerdim.Ucreti hakkinda bilgim yok ama😑
mavimercimek eeccm kaçıncı haftanızdasınız? Ben de Zehra hocaya gitmeye başladım. Doğum ücretleri hakkında bir bilginiz var mı?
eeccm mavimercimek 18+2 yim bir kac ay once bi tanidigimiz sormustu park hastanesine 8 bin demisler benim dogum mayisin ilk haftasi olacak bakalim fiyat ne olacak degisir illaki 😐
Songul-49 mavimercimek ben de zehra hocaya gitmeyı dusunuyorum acaba memnun musunuz acaba Malatya da sabit Bı doktorum yok çünkü il dısında görev yapıyorum
mavimercimek eeccm muhtemelen değişir ama her türlü ben de parl hastanesinde doğuracam. Haziranın 3. Haftası gibi görünüyor benim de 40. Haftam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Venus_12 Songul-49 ubeyt akçin var. Kendi klinigin de yapıyor. Çok tanidigim gitti. Bir kaç ay önce 400 TL gbi bir fiyatı vardı şimdi ne kadar bilmiyorum ama tavsiye eden çok oluyor
eeccm Venus_12 ya ben size birsey soracaktim benimde mide rahatsizligim vardi gebelikten once hamilelkkte daha da artti asiri mide yanmasi oluyor daha 18.haftamda olmama ragmen birde mide bulantilarim hala gecmedi ilac kullaniyorum doktor en son pulcet verdi refluden kaynakli olabilir diye sizinde boyle bi probleminiz oldu mu mide bulantisi gibi
Songul-49 eeccm canım arkadasa sormussun ama bende 18 e grıcem ben de de yenı basladı aynı sıkıntılar
Songul-49 eeccm doktorum normal dedi Serum verelim istersen dedi yok dedim Serum gecıcı nı cozum cunku.
mavimercimek Songul-49 çok çok çok fazla memnunum. Devlete de gittim aevgi hastanesind3 Leyla hanıma da gittim ama Zehra hanım bir başka. İlk randevuda dedim ben burada devam ederim diye. Tavrı ilgisi çok güzel.
Songul-49 eeccm perişan oldum kusmaktan ne yıyosam atıyorum anında. Caresiz bekliyorum doktora da ulaşamıyorum acaba prilamı kullansam simdi Bı zararı olur mu
eeccm Songul-49 bende prilam fayda etmedi zofer iciyorum 😐 genelde hamileler iciyor bi sorun olcagini sanmam yakininizda saglik ocagi varsa gidip yazdirin hemen