Rubycikolatam minikerdeminannesi diyet yapip yediklerime çok dikkat ettim bir sıkıntı cikmadi çok şükür
AhseninAnnesii minikerdeminannesi bende merak ediyorum bunu. 32.haftadan sonra seker cikti bende hatta insulin baslandi. Normal dogum yapmak istiyorum ama bakalim. Yapan var mi nasil ilerledi surec bende merak ediyorum
Meltemm30 minikerdeminannesi merhaba dün benim de detaylı ultrasonum vardı suyumun fazla olup gebelik şekerimin olduğunu söyledi Aklım bulandı bunun bebeğe ne gibi zararı oluyor ne yapmam lazım 🙏🏻
Fatma63_41 sekermomgeliyo canim önce dahiliyeye gittim insülin verdi akşam 10da 8 ünite yapıyorum not alıp haftada 1 doktoruma atıyorum ayrıca tabiki diyetisyene gittim mesela diyetisyenim 2 dilim buğday ekmeği vermiş ne zmaan yesem şekerim yüksek çıkıyor aç kalarak demem işin espirisi
Mervenrdrmz Aç kalarak asla dengelenmez ki. Diyetisyen dahilinde diyet yapmanız gerekir. Kendinizi aç bıraktığınız zaman bir de insülin kullanıyorsanız şekeriniz aşırı düşer baygınlık geçirirsiniz Allah korusun
Fatma63_41 Mervenrdrmz işin esprisi o tabiki aç kalarak olmaz dahiliye doktoru ve diyetisyen eşliğinde diyet yapmama rağmen buğday ekmek yiyince bile yüksek cikiyor
minikerdeminannesi Rubycikolatam şekeriniz kaç çıkıyordu ,doğum öncesinde bakıyor mu doktor şeker ne durumda diye benimki sormuyor çünkü
Rubycikolatam minikerdeminannesi şekerim normal degerlerde çıkıyordu her zaman 7 sene önceydi tam hatırlamıyorum kac ciktigini
Burcumm0144 Meltemm30 suyu bilmiyorum da şekerin zararı erken doğum oluyor. O yüzden önlemini al gereken neyse yap canım.
minikerdeminannesi Meltemm30 su da azalma artma falan oluyor o da bebeğin sağlığını sıkıntıya sokar ayrıca bebek iri olabiliyor vs , hatta doktorum bebeğin anne karnında öldüğünü anlatınca daha da korktum ben dikkat etmek gerek canım
Fatma63_41 Meltemm30 şeker yükleme testi yaptirirsaniz meydana çıkar erken doğuma bebek kayıplarına kadar yol acabiliyormus muhtemelen bir sonraki randevunuzdq şeker yükleme yapılır yüksekse dahiliye yada diyetisyene yonlendirir