badempregnant Ben de yalnızım sanıyordum 30+0 nerdeyse 3 haftadır uykularım nerdeyse sıfır,yorgun ama huzurlu bir durumdayım bebekte çok hareketli bazen korkmuyor değilim erken doğmasınlar da günleri beklesinler güzelce ♥️🙏🫶
Rabg123 Prenses34_annesi bende 29+6 yım çok zorlaştı gerçekten 3. Trimester baya zormuş. Ağırlaştığımi hissediyorum o minik ayaklarını sağ tarafıma yapıştırdı resmen öyle hızlı vuruyor ki 😁 baştan beri de çok hareketliydi uyumak ölüm gibi bisey zaten alerjik astimim var bir de🤦♀️ sürekli kalbim çarpıyor gibi hissediyorum. Bu gece de ağrılarla uyandım sürekli tuvaletteyim alt tarafta çok agri oluyo normal mi bilemedim. Benimki iri bebek zaten belki de herşeyi bu kadar şiddetli yaşamamin sebebi de odur. Allah yardımcımız olsun gerçekten annelik zor.
Prenses34_annesi Rabg123 aynen canım belki de sebebi odur benimkine de doktor öyle demişti en son 26 haftam da gitmiştim bir hafta önden gidiyor demişti Bir dahaki kontrolümüz önümüzdeki pazartesi bakalım ne olacak 🥰
Rabg123 Prenses34_annesi su fazlalığı çıktı geçen haftadan beri diyet yapıyorum şeker ve hamur işi yasak ben kilo almadım ama bebek önde hep sağlıklı beslendim oysa ki aman sende dikkat et bebek iri olunca da sıkıntı
Prenses34_annesi Kucuk_melegim Ben de eşim işe gönderdikten sonra tekrar uyuduğum için rüyamda bir yakınımızın çocuklarının sünnet mevzusuna gitmiştik tavuk pilav falan yiyorduk ama o iki sünnet çocuğu ölmüştü bir tuhaf oldum Allah hepimizi korusun inşallah hamilelerin üstünde çok nazar olur derler genelde Rabbim emanetini de korusun inşallah bizleri de korusun 🥰
Prenses34_annesi Rabg123 evet evet benim suyum ile ilgili bir şey demedi doktorum suyun gayet iyi dedi hani fazlalığın var falan demedi tabii ki de elimizden geldiğince dikkat ediyorum 🥰
Prenses34_annesi Rabg123 şöyle söyleyeyim açıkçası ben 30 haftalık olarak biliyordum ama şöyleymiş 30 haftalıkken 31 haftasını bitiriyormuş 31 haftalıkken 32 haftasının içinde oluyormuş bebek Ben şu an 31′i bitiriyorum sanırım ama uygulamada 30+5 im en son gittiğimde 26+5 haftalık hamileydim 1 kilo 66 gramdı ve 37 santimdi boyu da uzun bir bebek demişti zaten doktorumuz normalde 26 haftalık da daha gram terimleri kullanıldığı için bizimki direkt kiloya geçiş yapmıştı ama hiçbir sorun olmadığını söyledi canım 🥰
Daffyy Prenses34_annesi 30 a kadar bende herşey ne güzel gitti ya ne ödem ne uykuda sorun derken şuan sırt ağrısı nefes darlığı oturunca kalktığımda giren ağrılar balon gibi ödemler… Son zamanlar bu yüzden geçmiyormuş şimdi daha iyi anladım😅 34. Haftadayız biz bu arada😊
Prenses34_annesi Daffyy şöyle söyleyeyim Allah’a şükürler olsun ödemim yok ya da varsa da ben fark etmiyorumdur nefes darlığı gerçekten çok zor bir şey insan o derin nefesi verdiği zaman o kadar rahatlıyor ki zaten sen de beni anlarsın uykuyu hiç söylemiyorum zaten uykuyu hiç söylemiyorum o derece annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmezmiş ben bunu anladım 😂
Rabg123 Prenses34_annesi anladım canım seninkinin kilosu normalmis benimki iki hafta önde olunca problem oldu
Duyulurum Prenses34_annesi Allah yardımcınız olsun, düz yatmak derken sırtüstü yatmaktan mı bahsettiniz? 30 haftalık bir gebelikte sırtüstü yatmak yanlış olur. Sadece doktor kontrolünde yatılır o bile zorluyor insanı.
Prenses34_annesi Duyulurum yok mesela hani uyku aralarında döndüğümde bile demek istemiştim tabii ki de evet sadece doktor kontrolleri hariç düz yatmanın iyi olmadığını söylüyorlar benim böbreğimde sorun olduğu için sağ tarafıma zaten yatamıyorum hep sol tarafıma yatınca da solum uyuşuyor bir süre sonra yemin ediyorum soluk kuzeyi gören ağaç gibi yosun tuttum 😂😂
Duyulurum Prenses34_annesi yatmak gerçekten zor son aylarda. Bin tane yastıkla yatıyordum ben. Bir gece beş saat aralıksız uyumuştum o kadar şaşırdım ve sevindim ki geri uyuyamadım 😅
Prenses34_annesi Duyulurum ay o derece ya insan soluksuz uyuyunca o kadar mutlu oluyor ki onun mutluluğunu Ben de anlayabiliyorum 🤣🤣
Bebetooooooooooo Kucuk_melegim a ahh ah bilmez miyim 40+3 olduk hâlâ aynı durumdayız 30 haftadan beri baş geliş pozisyonunda. Ayakları göğsümün altında ,sert tekmeleri yok ama sanki her an ayağı karnından çıkacak gibi geriyo itekliyo 😄zaten dönemiyorum hiçbir tarafa ve sanki bu bebişler akşamları 5 kilo oluyolar gibi ağırlaşıyorlar 😂