Eceeeeee Off kizlar 4+2yim bana sol tarafa doğru uyu dediler bende hiç o tarafa alışık değilim iki gündur gelin tutuldu uyuyamıyorum hiç napicam ya
Linameyra Eceeeeee henüz başındasın illa sola doğru yatmak zorunda değilsin ilerleyen dönemlerde bebek büyüdükçe sola doğru yatman lazım ki kan akışı normal bir şekilde sağlanabilsin. Çünkü o zaman organlara baskı daha da artacak sırt üstü yatınca rahatsızlık hissedeceksin
irem-1999-54 Eceeeeee canım suan istedin tarafa uyuyabilirsin karnin ciktikca zaten soldan baska tarafta rahat edemiyosun nefesin daraliyo ben sağ taraftan baska tarafa yatamazdim simdi sadece sola yata biliyorum bu zamanlarin keyfini cikar karin ciktikca basliyo uykusuzluklar 😀
Minikmucizemmm26 Eceeeeee hadi sen pozisyondan dolayı uyuyamiyosun ben de 4+6yım ama gece yeterki bı kez lavaboya kalkayım olan uykum dağılıyo sinir oluyorum kendime uyuyamıyorum diye
Eceeeeee Dilarac inanın hiç bir fikrim yok resmen psikolojim bozuldu uyuyamaktan zararlı ddiler bende bir internete baktım sol taraf daha iyi yazıyor kafam karıştı çok
Dilarac Eceeeeee daha mercimek tanesi kadar keseyi bile görmemiştirsiniz henüz şimdiden panik yaparsanız doğurana kadar ooo düşünemiyorum
Minikmucizemmm26 Eceeeeee aslında çok gitmiyorum lavaboya fakat kalkınca da geri uyuyamıyorum 2 3 saatlik uykuyla ayaktayim
_almirasmom Eceeeeee cnm sol tarafına uyuman ıcın çoook erken 34. Haftada doktor sol tarafı onerıyo suan 26. Haftamdayım hem sırt ustu hem sag sol hepsını yatıyorum onemlınolan 34. Haftdan sonrası
Prenses34_annesi Eceeeeee ah bacıma şensimde zorlanıyorsan Ben ileriyi düşünemiyorum İnan ki 31 haftama gireceğim sağ yatmak yasak bana has böbreğimden dolayı düz yatsam nefes alamıyorsun sola yatsam bıcır bıcır tuvalet nöbetleri de sen ayrı uykuya nasıl daldığımı hatırlayamıyorum 🤣🤣
sunmomy kız simdiden soluna yatma istedigin gibi yat djfjjfjfk bebek belli olmaya basladıktan sonra en sağlıklısı sol. gümbür gümbür tüm doktorlar söylüyor ilk 20 hafta falan önemli değil diye
Mervetnl Eceeeeee daha çoook erken 25 haftalığım ben hem sağda hem solda hem sırt üstü uyuyorum kendinizi germeyin doktorunuz zamanı gelince söylicek zTen