Fatih hastanesini bilmem ama farabide kötü bi hikayem var 8 haftalık hamileyken kanamadan folayı gece sadece kontrol amaçlı kalp atışını dinlemek için doğumhaneye gittiğimde içerde biri doğum yapmıştı bebek içerde basbas bağırıyo kimse ilgilenmiyodu suratlar beş karış küfreder gibi suratına bile bakmıyolar dışarda doğum yapan kadının eşi bekliyo çocuğa yanlış müdahale yapmışlar doğumhaneden çıkarmıyolarlar adam feryat ediyodu dışarda neyse ben girdim içeri doktor desen kendine hayrı yok suratsız bi şekilde ultrason için içeri girdik kasıklarıma öyle bir baskı yaptı ki hamile halimle böyle bişi ilk defa gördüm konuşmalarıyla moralimi yerle bir etti zaten orası ayrı kalp atışınıda dinletmedi benim sedyeden kalkmamla bende yoğun bi kanama boşaldı hasta bezi dayanmadı yani ordan derhal çıkıp yüzyılda nöbetçi doktora gittim bebeğimin kalbi atıyodu ama o günden sonra 2 gün içinde düşük ardından kürtaj oldum ve bunum sebebi kesinlikle allahın cezası doktordan kaynaklı daha töbe ettim bir daha olurda rabbim bebek nasip ederse önünden geçmem normalde muayene için gittiğim yer klinik gece başıma böyle birsey gelince mecburiyetten farabiye gitmiştim bilseydim böyle olucağını kesinlikle adımımı atmazdım