Nefes15 Doktor ıstırahat et dedi, uzan kalkma sağ tarafımda ara ara ağrı var , sizce birşey olur mu böyle yaşayan olup bebeğini doğuran oldu mu ?
Edizimmm Nefes15 35haftakik oldik şükür işimi bıraktım 8aydir bitemuen lekelerle yattim doguma 4hafyam.kaldi artık ueni ueni yürüyüş verdi direk progesteron a basladik
ymrcfr Nefes15 Allah’ın izniyle bişey olmaz ilk bebeğimde 4 ay boyunca kanamam oldu kese etrafında da kanamam vardı Progestan sabah akşam içiyorum 2 günde birde iğne vuruluyorum doktor yüzde 70 düşer dedi sen yinede tuvalet ve banyo dışında kalkma hep uzan dedi Allah’ın izniyle bişey olmadı sende bunlara dikkat et canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Nefes15 ymrcfr çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun ilk bebeğimi 4 aylıkken suyum geldi kaybettim sağ tarafımda sancım olmuştu . 5 ay sonra kaldım hamile doktor öyle deyince korkuyorum bunda da biraz sağ tarafımda ağrı var inşallah rabbim bağışlar bana çok bekledim
ymrcfr Nefes15 çok üzüldüm canım benim de ilk bebeğim düşük oldu o yüzden anlıyorum sizi hep bi korku içindesiniz içinizi ferah tutun bol bol dua edin Allahım size bağışlasın inşallah
dtml Benim de 5.haftada kese etrafında direkt kanama alanı gördü doktorum. İstirahat et dedi ama işi bırakamadığım için mecburen çalıştım çok ayakta kalmamaya dikkat ettim oturarak anlattım dersi genelde. 9.hafta kontrolünde kanama alanı geçmişti hiç ilaç da kullanmadım lekelenmem de olmadı çok şükür şimdiye kadar. Geçmiş olsun size de hemen geçer inşallah❤️
Papatya24 Nefes15 Benim de aynı haftalarda kese arkasında kanama vardı küçük de değildi üstelik. Bana da istirahat demişti kendini çok zorlarsan falan şarıl şarıl kanarsa keseye zarar verebilir demişti iki hafta falan evin içinde yürüdüm sadece iş yapmadım ağır kaldırmadım sonraki kontrolde baya azalmıştı sonra hiç kalmadı şu an 29. haftadayım