Gulsah1995 An itibari ile 28 haftalık oldu 🎉 çok heyecanlıyım 😍 oğluşum dorukcum şuan kuduruyor çok şükür 🙏🏼😍 sizler nasılsınız
Aysun56 Gulsah1995 27+4 benim de içerde fena hareketlilik var maşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻
Esrauysal Gulsah1995 28+2 olduk bizde şükür hersey yolunda inşallah böyle güzel devam eder diye umut ediyorum 😂🌺
Beyzafd Gulsah1995 27 haftadayim kızım massallah oynayınca disardan bile belli oluyor bir de yan yatınca altta kaliyor saniyorum oynayınca 🤣🤣🤣🤣
otekidunyali Kizlar seker yüklemesinden sonra ne zaman gittiniz doktora?? En son iki hafta önce seker yüklemesi yaptirdik sonuclar gayet güzel. Ama doktora bi sonraki randevuyu sormadim o da bir sey demedi öyle bekliyorum suan 🤭 yarin tam 28 haftalik olucam.
ParildayanYildiz otekidunyali ben kan uyuşmazlığı testi için 28.haftaya girince gittim bundan sonraki 1 ay sonra
otekidunyali ParildayanYildiz cok tesekkür ederim🙏🏼 Bizim kan grubu aynı esimle, o zaman 2 hafta daha gecince yazarim doktoruma cok sagolun🥰
1Gunes Gulsah1995 27+6 olduk ama gündüzleri yatınca çok hareketli geceleri de beraner uyuyoruz hiç hareketli değil
Gulsah1995 1Gunes Benım de bi dönem öyleydi hatta 2 gün falan o kadar az hareket etti ki korktum ama sonra düzeldi neden bilmiyorum
1Gunes Gulsah1995 gündüzleri hareketli maşallah ama 🤲 gecede sürekli sağa sola dönmekten uyuyor bence 3mart doğumumuz muhtemelen ama sezeryan olacağı için erken olur galiba
Gulsah1995 1Gunes Belkide sana uyum sağlıyordur ben hece hem yattığım için mesela hareket halinde olduğum için o da aktif oluyor ondan mı bilmiyorum ama işte kafamızda deli sorular 😂 evet sezaryen olursa erken de olabilir 😍