Kizlar doğurdum ben.sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorm 40+1 de suni sancıyla doguma başlandı 1cm açıklığın vardı suni sancı bağlandı 6 saate 4 cm acımam oldu 5 cm de epidural takilicakti ( suni sancı gerçekten benim için çok çok zordu ölüyorum sandım,ve doğum sırasında sürekli yapılan çatı muanesi de çok çok zor geçti ama doğumdan önce bakılınca acimiyordu sanırım sancilardan dolayı açıyordu )epidural takıldı takılırken acımadı ama sancılarıma çok iyi gelmişti bütün ağrılarım geçmişti 5 dk kadar nst den bebeğin kalp atışlarını takip Etiler malesef bebeğin kalp atışları çok çok düştü acil sezeryana alındım epidural çıkarıldı başka birşey yapıldı yani üç doğum şeklinde yaşadım diyebilirm 😁 çok şükür bugün 2. Günümüz sütüm asla gelmiyor 😔 ve sezeryan da abartildigi kadar zor değil bence sadece uzanıp kalkması zor birde eğer yalnizsaniz bebeğe bakmak zor ama şunu sancı gibi olamaz hiçbir acı tabi yine herkezin acı eşiği farklı bu şekilde oldu süt için tavsiyelerinizi bekliyorm anneler