Özel bir kliniğe gidiyorum, doktoruma ödeme yaparken (Mart ayında) Koru hastanesi olarak ödeme yapmıştım. 2 gün sonra gebeliğimin 40. haftası dolacak. Doktor doğumun Lösantede olabilir vs dedi neden diye sordum orası daha iyi gibi cevapladı ve geçiştirdi açıkçası. Hastane hakkında en ufak bu fikrim yok evimede çok uzak. Orada doğum yapanlar bilgi verirse çok sevinirim.

Acmom Merhaba hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏 Kimse yazmayınca ben yazmak istedim. Ben 2018 de doğum değil ama çok ciddi bir ameliyat geçirmiştim orada. Genel olarak hastane çok temiz sakın duzenli ve çok ilgililer. Ben Sincan da oturuyorum bizim burada ki Koru hastanesi devlet hastanesi gibi olmuş aynı ilk doğumumu orada yapmıştım. Aşırı kalabalık özel gibi hiç değil ama losante ye şimdi gitme imkanım olsa kesinlikle giderdim.

Nslhngncn yanıtladığınız için çok teşekkür ederim evet çoğu özel hastane sanırım bu karmaşa içinde, hayırlısı olsun artık yer mekan fark etmeksizin 🙂

Acmom evet benimde orası. 36. Haftadayım bende . Banada ayni seyi soyledilerde kafam karisti lösante daha iyi falan dediler daha sakin oluyormuş gerci yorumlarini okudum internette baya iyi. Sizin doğum gerceklesmedi dimi daha ?

Yesimmm000 hayır beklemedeyim hala maalesef gerçekleşmedi nazlı çıktı benim çocuk🤗 Koru ve Memorial hakkında mevzuat değişikliği varmış içerde çalışan ekiplerde değişmiş ondan kaynaklı olduğunu öğrendim daha sonra. Hem doktor hemde ebenin tek hastanede olması daha iyi aslnda.

Acmom ozaman lösante de mi yapıcaksınız kesin doğumu. Hastane hakkinda deneyiminizi yazarsanız doğumdan sonra çok sevinirim tecrube olur banada.

Acmom şansınız varsa şiddetle tavsiye ederim memorial hastanesini. Bu kadar özverili bir hastane görmedim ben. Hastane çalışanları ağzı kulaklarında geziyor resmen. Her saniye yanındalar. Temizliğini anlatmama gerek bile yok. Ziyaretime gelen yakınlarım bile fark etmiş. Sezaryen oldum. Ama ağrı sızısız ☺️ inşallah bir çırpı da atlatırsınız

Yesimmm000 doktorum bir haberleşelim ani doğum durumunda dedi planlı sezeryan olursa orası olacak galiba. Tabii yazarım İnşallah sağlıcakla gerçekleşir doğumlarımız.

Acmom Eylül 15. Doktorum yalnız oranın doktoru değil orayla anlaşmalı

10 gün sonra

Yesimmm000 merhaba doğumum sezeryan olarak gerçekleşti ancak koruda oldu. Koru eski Koru değil veya dışarıdan gelen hekimlere karşı bu durum söz konusu sanırım. Çalışanlar çok çok genç, ameliyat öncesinde açılan damar yolundan serum gitmedi mesela öyle örnek verebilirim genç ve deneyimsiz maalesef. Hijyen çok kötü, odaya alındım 20-25 dk sonra ameliyathane için hazırlanmam gerekti işlemlerden öyle yavaştı ve apar topar kendimi sedyede oradanda ameliyathanede buldum. Asansör sıkıntısından bahsetmek bile istemiyorum saatlerde asansörlü bekledik odanın katına çıkmak için. Eğer imkânınız varsa Lösantede gerçekleştirin doğumu derim. Orası sakin ve çok daha konforluymuş.

Acmom merhaba bilgilendirme icin cok tesekkurler. Saglik bakanligi mevzuati geregi sanirim bir klinikle calisilcakmis artik oda lösantedeymis. Herkesi zorunlu lösanteye aldılar bizim klinikte yani bize ôyle dediler. 2 ocaktada benim dogumum var bakalim ins güzel geçer ☺️

Acmom biraz kötü bir deneyim olmus sizin icin ama olsun bitmis gitmis kurtulmussunuz . Güle güle büyütün bebeginizi

bir ay sonra