ysmmnk 31 haftalık hamileyim, toplamda 9 kilo aldım ama göbeğim çok büyüdü. Neyse asıl sorunuma geliyorum arkadaşlar son 7-8 haftadır dayanamadığım ve artarak devam eden hatta artık gece uykularımı bile bölen sırt-bel ağrılarım var. Doktorumla biçok yolu denedik ama sonuç elde edemedik. Bu tarz ağrılar çeken ve ben şöyle yaptım iyi geldi diyen anne adaylarından fikir-öneri rica ediyorum 🙏🏼
Nurellaa ysmmnk doktoruma sormadım ama artık dayanamadığım için soğuk ısı bandı yapıştırdım uyumadan önce en kesintisiz uykumu uyudum 😊
MASALMYRA ysmmnk canim normal o agrilar,sadece saat 15.00 ten sonra hic ayakta kalmamaya dikkat et,yorma kendini fazla bende de var yapicak birsey yok,uyurken bel boslugunu doldur yastik vs ile.bu is boyle :)
ysmmnk MASALMYRA çalışmaya da devam ediyorum hala, bankacıyım sürekli oturuyorum tabi onun da etkisi büyük :( gün içinde sık sık yürümeye de çalışıyorum. Doktorum da dayan sabret vs dedi ama gerçekten artık ağladığımı biliyorum bu ağrıdan :( daha izne çıkmama da doğuma da çok var