Kubrakck2222 Kızlar 23+5iz, tekmelerini dünden beri aşağıya doğru hissediyorum kasıklarımda sanki, göbeğimin altında bazen işte aşağıya doğru attığını hissediyorum normal mi sizde de oldu mu böyle 🌸
Kucuk_melegim Kubrakck2222 evet canim bende de oralardaydi 30+3 olduk simdi mideme kadar vuruyor 28 den sonra yukarı vurur merak etme
Nurunbebiki Kubrakck2222 Normal bu durum şuan bende 23 haftalığım ve genelde bende de öyle ve benim 3. Hamileliğim oluyor bu😊 telaş etme annesi büyüdükçe yön değiştirdikçe tekme yerleri de değişir.
Meltemtml Kubrakck2222 benimde öyleydi bebek ters oldugu için demişti doktorum şimdi döndü şükür rahatım 😁
Kubrakck2222 Meltemtml demekki bizim bıdık da ters döndü, dün MR’a gitmiştim oradaki seslere çok tepki verdi korktu gibi geldi belki onun huzursuzluğuyla olmustur dedim 🥲 teşekkür ederim 💖
Lavinyaa8 Kubrakck2222 benim de hep göbek deligimin altinda kasiklara doğru 23 haftaligiz her gören göbeğin asagida diyor
Mervetnl Kubrakck2222 25 haftalığım geçen hafta eşime dedm ki herhalde çıkacak artık o kadar alttaydı ki günü gününü tutmuyorum bazen göbek deliğimde bazen kasığımda hissediyorum. Bazen mesanemde hissediyorum
nolmusnolmus Kasık agrilariniz oluyor mu sizlerinde hanımlar sağ kasık ayağa vuran ağrı kasılma kramp gibi
Kubrakck2222 nolmusnolmus oluyor bazen batma hissediyorum ben ama yeterli su içmediğim de daha çok hissediyorum sanki, bol su içmeye çalışıyorum enfeksiyon olmamak için ama olmuyor valla çok zorlanıyorum 😞
Mervetnl nolmusnolmus nolmusnolmus magnezyum eksikliğine bağlı olabilir bi kontrol ettirin isterseniz
Celins_ Kubrakck2222 bizde 27.haftadayız. 3 gündür aşağıya vuruyor bebiş nerdeyse cikacak o derece😃 bugün kontrolümüz vardı poposunun üstüne oturmuş şuan makat geliş duruyor aşağıya vurması normal, rahim ağzı açıklığı yok dedi doktorum. Pozisyon sık sık değişirmiş bu haftalarda.