Bsraaa3 Merhaba kızlar , bende polikistik over var , adetimde gecikmeler oluyor bebek istiyoruz bu durumu yaşayanlar hangi tedavi yöntemlerini kullanıyor ( doğal veya ilaç )
NobleMom Bsraaa3 Öncelikli olarak bir doktora gidin ve hormonlarınıza baktırın. fazla kilonuz varsa kilo verin. Kilo sorununuz yoksa ovülasyon testi ile yumurtlama takip etmeyi deneyin. Hiç bir şekilde hamilelik elde edemezseniz bir çok yöntem var 🙂 inşallaj en kısa zamanda alırsın güzel haberi 🌸
Ahuum Bsraaa3 ilk regli oldugumda başladı bnm pkos ile tanışma. 30 umda hamile kaldım 5 sene sonra. Doktora gidip tedaviye başlaman İçmediğim bi fare bkou kalmıştır doğal çaylar vs bilmemne otları tüplere zarar verebiliyor haberin olsun. Ben dünyaları harcadığım tedaviye sporla hamile kaldım. Hamile kalmak için yaptıklarım; Her sabah akşam 1 saat yürüyüş. Tavuk beyaz ekmek yemedim Balık hapı içtim D vitamini içtim Kurudut, 1 kuru incir , çikek kuruyemiş yedim Her gece yatmadan rezene içtim 1 ay sonra hamıle kaldım. Sporla yanı diyet yapmadım .
ange99 Bsraaa3 canım merhaba bende 3 yıl önce türkiyede doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim geç adet oluyordum 45 günde bir gibi düşün doktorum yazz 24+4 doğum kontrol hapını yazdı sıfır bilgilendirme ile beni yolladı eve çocuk isteyene kadar kullan dedi. Sonra Fransaya geldim bir yıl sonra burda muayene oldum bir tarafta kistim kalmamış ve doktor bunun çocuğa engel bir durum olmadığını söyledi ve bu doktor da çocuk isteyene kadar kullan dedi neyse gel zaman git zaman 3 yıl kullandım ve artık kullanmıycam dedim çünkü bırakınca yine aynı düzensizlik oluyor bi manası yok yani 1 yıldır kullanmıyorum en son 7. Ayda muayene oldum ve kist falan kalmamış bilmiyorum hapın etkisi oldu mu olmadı mı asla kesin çözüm değil sana tavsiyem soğan kürüdür deneyip faydasını gören çok var. Şimdi çocuk istiyoruz doktora göre bi engelim yok ama 5 6 aydır korunmuyorum henüz hamile kalamadım bakalım hayırlısı
Aksoyy Bsraaa3 şuan normal tedavi görüyorum bende polistik over var. Yumurta büyütme iğneleri kullanıyorum yarın kontrolüm var yumurta çatlatma iğnesi olacak herhalde şuan bı sıkıntı yok çok şükür bı doktora git ama iyi bir doktora git 😇
Bsraaa3 Deletedmom_85 hayıt tohumu kullanıyorum 3 aydır onun etkisi mi bilemiyorum ama gününde adet görüyorum . Doktor bunun bir engel olmadığını söylüyor
Deletedmom_85 Bsraaa3 öyleyse doktor onay verdiyse kullan. Ama gebelik için doktor kontrolleri ve ilac tedavisi şart
Bsraaa3 NobleMom hormon testi yaptırdım , değerler de bir problem yok . Gecikmeler olduğu için yumurtlama gününü takip edemiyorum. Ovulasyon işe yarar mı acaba ?
Bsraaa3 NobleMom kilo problemimde yok şükür , ilaç vs de vermiyor doktor bunun için bunun ilacı yok diyor
NobleMom Bsraaa3 hormonel bir sıkıntın yoksa eğer bence işe yarar. Regl kanaman bittikten hemen sonra test yapmaya başlarsın yumurtlamayı görene kadar hergün yapıyorsun zaten. Nasıl yapıldığını felan araştırırsın çok kolay ve denemeye değer bir yöntem. Ayrıca Ahuum çok güzel açıklamış pco nun ilacını👍🏻
Bsraaa3 Ahuum Doktorlar bunun bir engel olmadığını söylüyor her an da kalabilirsin diyorlar . D vitamini önermişlerdi sadece . Otlarında faydalarını okumuştum fakat tüplere zarar verdiğini bilmiyordum teşekkür ederim . Hamile misiniz , aldınız mı kucağınıza bilmiyorum ama Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💓
Bsraaa3 ange99 doğum kontrol haplarını hiç kullanmadım sağlıklı bulmuyordum , soğan kürünü ben de çok duydum evet onu deneyeceğim . İnşallah yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız ❤️
Ahuum NobleMom pkolu kadınlarda hormon bozuklugundan oluyor canısı. Ve yumurtlamıyoruz yada yumurtlama günleri testlerde hep pozitif cıkar. Zamanla arkadas araştra araştra öğrenir :) kitabını yazarım ben
ange99 Bsraaa3 ben bu ay yaptım soğan kürünü regle 4 gün var bende normalde reglden 10 gün önce bile lekelenme olurdu şimdi akıntı var ama leke falan yok hemde soğan kürüne rağmen bakalım bir umuttur belki tutmuştur 😅 ben 1 hafta falan yaptım çocuk istediğimiz ve korunmadığımız için çünkü düşük yapar diye korktum yaparsan eğer ya korun ya da çok yapma
sblyzl Bsraaa3 ben ilkokuldan beri pcos um ne düzenli adet gördüm nede kilodan kurtuldum 3 yıllık evliyim hiç korunma olmadı klomen kadın doğum hapları hsg vs hiç biri hiç bi işe yaramadı önce Allah nasip eti sonrası ben şifayı hacamat ve sülüğe bağlıyorum 21. Haftalık hamileyim şuan 🌸 herkese tavsiye ediyorum mutlaka denenmeli bence
Bsraaa3 sblyzl sblyzl sblyzl ne mutlu sana , çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😇
Mucizemolsunn Elenor17 aç karna içilen sade türk kahvesi ,bekleyip sonra kahvaltı etmek hafif şeylerden
Ahuum Bsraaa3 bu konular ile ilgili burada cok detay bualamazsın hepsi hamile oldugu için. Ama diğer platformda googlede K. Klbu aranan orada tüm başlıklar altında yazılanları oku aradıgını bulursun.