Fevehan Yagmurrr_ bende çok ürün kullandım hiç biri fayda etmedi. bebeğime en iyi gelen sudocrem oldu. Deneyin sizde, ama her bez değişiminde sürün biraz da olsa.
Tuntun Fevehan benimde bebeğime en iyi o geldi. Sinek ısırıklarini bile dindiriyordu. Hala var evde kendime de kullanıyorum. Çok abartı olmamak üzere ince bir tabaka halinde sürülebilir içerik konusunu bilmiyorum ama ilaçların hepsi kimyasal zaten. Gerçekten Derde deva oluyor.
Fevehan Tuntun bende doğal olan herşeyi denedim. sonra bütün akla gelebilecek pişik kremlerini denedim sadece sudocrem iyi geldi mecburen onu kullandım ince bir şekilde sürerek.
Esra62 Ne kadar temiz denirse densin hepsinde koruyucular vb madeler bulunuyor illaki bide bebekten bebeğe değişiyor henüz kulanmadım ama öneri üzerine sudocrem ve mustelanın kini aldım bende
Whatdeding Yagmurrr_ weleda markasınınkini kullanabilirsiniz. Hem temiz içerikli hem etkili. İnternette satılıyor. Ben almanyadan getirttim hatta 😬Sudocream bepanthen falan bunlarda zararlı kimyasal var.
Hamideersin Yagmurrr_ bepantol ve sudokrem ama ilk doğduğunda bepantol daha iyi çünkü sudokremin daha kalın bı yapısı var fakat ikiside çok etkili
glycnkrt Yagmurrr_ Penaten Alman markası e bebek ve rossmanda var hatta yaralara bile sürüyoruz. mesela bıçak kesti sürüyoruz en azından acısını alıyor. ben onunla devam edeceğim.