Dilek5252 ikimelekannesi__ ekstra bi tüylenme olmadi ama genetik olarak tuylu bi insanim normalde lazere gidiyorum ama hamilelikte agda ile aldiriyorum kuaforde
2022bebeki ikimelekannesi__ Maalesef oldu ama almıyorum doğum sonrası dökülüyor dediler ona güveniyorum 🙈
muallimehanimmom5 ikimelekannesi__ benim ilk gebeliğimde baya baya oldu bir tek o bölgede oldu diyebilirim dokunmadım doğumdan sonra dökülür dediler doğum yaptım bir kısmı gitti ama bir kısmı kaldı lazere gideyim derken tekrar hamile kaldım yine tüğlenme arttı göbek bölgesinde inşallah doğumdan sonra lazer düşünüyorum açıkçası cok hassas hamilelikte bir şeyle almıyorum bir kısmı dökülecek yine diye düşündüğüm için
Leylazerr ikimelekannesi__ oldu traş makinesi ile alıyorum önceden lazere gidiyordm şuan traş makinesi en iyisi
Esiraa Benim göbeğimde daha önce hiç yoktu vallahi çok tuhafıma gidiyordu doktorum kesinlikle dokunma bunlar hormonsal doğumdan sonra kendiliğinden dökülecek moralini bozma dedi
Nskyhn Esiraa evet ben denize gireceğim sırf diye aldım. Aldığım halde şu an hep döküldü. Sakın almayın 😂
Denizcmm Bende de oldu :( hatta bugün kuaföre gittim göbeğimi belimi aldırmak için almadı, doğum sonrası dökülür hiç almayalım dedi :(
ikimelekannesi__ Denizcmm ya çok rahatsız ediyor ilk gebeliğimde de oldu ama dökülmedi bunda aldırcam ama ardanın zararı olur mu hamilelikte bilemedim kuaförüm zararı olmaz dedi
Denizcmm ikimelekannesi__ zararı olmaz tabiki ama bilemedi gergin karın çatlama olur mu vs diye de çekindi, nasılsa dökülür dedi olmadı doğum öncesi tüy dökücü ile alayım diyorum bakalım 🙄
1erkekkannesiiii ikimelekannesi__ maalesef her yerim aşırı olmaya başladı göbek ve göğüs doğumdan sonra dökülüyor diyorlar ellemedim şimdilik ama dökülmezse alcam mecbur
_almirasmom ikimelekannesi__ sarı sarı olan tuylerım sıyahlanmaya basladı gobegımde cıkmayan yerde cıkmaya basladı resmen
Meltemtml ikimelekannesi__ aksine tüylenmemde azalma oldu saçlarım bile dökülmüyor 7 aydır ağdaya her ay düzenli giderdim nerdeyse 3 ay olmuş daha bugün gittim😅
hayalperest2310 ikimelekannesi__ valla benim aksine azaldı aldığım tüylerde çıkmıyor 24 haftalık oldum özel bölgemi iki defa ancak almışım hala da yok tertemiz koltuk altı bacaklar yine öyle bana yaradı 😂😂😂