neval270071 Sizce kan yenilenmeyle cinsiyetin alakası var mı Mesela erkeklerin doğum tarihine 4 kendi doğum tarihinize 3 ekleyin en son kim yenilenmişse cinsiyet onunki oluyor bende tuttu birçok tanıdığımda tuttu sizde tutuyor mu
buseyldz00 neval270071 vallahi anlamadım 😄 ama merak da ettim kan yenilenmesi ne demek diye😵😵 eşim 94 Mayıs ben 93 Aralık ama bilemedim nasıl oluyo
beyzacmvrc Lavin_26gul o zaman kız 😂 ama doktor erkeğe benzerti henüz net değil netlessin bakalım 😂 çin takvimi de doğru cikiyo falan diyolar
Lavin_26gul beyzacmvrc valla bilemiyorum benim kan yenilenmem ikisinde de tuttu rastlantıda olabilir 😊
beyzacmvrc 1prensannesi_ siz kendi doğum tarihinize 3 er 3 er ekliceksiniz eşinizin tarihine de 4 er 4 er ekliceksiniz ikisi ayrı ayri en son kaç çıkıyorsa en yakın olarak yani 2022 ye en yakın hanginizin ki ise o cinsiyet o diyolar İkinizinde aynı çıkarsa hanginizin ay olarak daha onceyse o olurmuş
symozdag 1prensannesi_ Google dan yazdım çıktın hesapladım benim kız çıktı 😂 hatta kuzenime yaptım iki kızı var ikisi de doğru çıktı
1prensannesi_ Lavin_26gul evet nıye gore dedın😂😂😂😂ben kız hıs edıyorım ama doktor erkek dedı detaylıyı beklıyorum
beyzacmvrc Lavin_26gul ay hadi İnşallah 😊😔😍😍 ilk bebeğimiz ama gönlümüzden kız biraz daha fazla geçiyor açıkçası 🥰 çevremizdeki duyan herkes de kiz bence diyo biz bişey demeden 🥰inşallah sağlıkli ve hayırlı evlat olur da Rabbim ne verirse 🌼♥️
Lavin_26gul 1prensannesi_ erkeklerin 4 yıl da 1 kadınların 3 yılda 1 yenileniyor doğum tarihinize göre hesapla
Lavin_26gul beyzacmvrc kız evlat çok başka gerçekten Rabbim gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🌸🤲
buseyldz00 beyzacmvrc ahahah gördüm şimdi yaptım 😄 bebeğin doğcağı yıl değil dimi? çıkan 2022 hangi doğum tarihiyse