kbrnrcglr Zehraa3 hayırlıı olsuunnn bence vaarrrr bende adetten 5 gün önce kaset test yapmıştm böyle silik çıktı kan verdim pozitif inşallah sendende güzel haberler alırız 🥰
Zehraa3 kbrnrcglr inşAllah ben 1 yılda bunu bile görmedim hep beyaz ekran dı sadece C de normal olarak cızgı vardı ilk defa göründü dua edin ❤️🥹🫶🏻
kbrnrcglr Zehraa3 yaaa canımsın benmde öyleydi biliyor musun hep tek çizgi görüyordm 1 seneye yakın en son böyle silik çizgi görünce dayanamamıştm bırdn sordm kızlar var dedi test verdm pozitif sende öylesndr inşallah ♥️♥️🧿
Melek2424 Benimde böyle çıktı canım adetime 5kala öğrendim kanda 400cıkmıştı değerim şuan 34haftalıgız Allahım sağlıcakla gelir kuzun
sude_ctn Benimde adetten 4 gün önce bundan bile silik çıkmıştı şu an 5+3’teyiz. İnşallah vardır senin de. Allah karnını da kucağını da doldursun inşallah sağlıkla sıhhatle❤️❤️
Zehraa3 sude_ctn amin çok sağolun sizler yazdıkça ağlayasım geliyor ilk defa bunu gördüm ınsAllah üzülmem 🤲🏻🥹❤️
Zehraa3 NobleMom yarın tekrarlicam bakalım suya tuttum hatta sanki gitti gibi ama var silik yarın sabah da yapıcam artık bilmiyorum üzülmem umarım 🤲🏻😢