yenihamileyiz Kızlar mecburiyetten yakın devlet hastanesine gitmek durumunda kaldım alttan muayene etmek istedi canım yandığı için istemedim yolladı beni ne yapayım ya normal mi bunlar
emsef yenihamileyiz benim 20. Haftamdan beri öyle bugün 30 haftalık olduk hala aynı çok normal canım bebek büyüyor vücudun ona hazırlıyor kendini kasların esniyor. Kemikler birbirinden ayrılıyor kanaman olmadığı takdirde endişe etme
hayalperest2310 yenihamileyiz 24 haftalığım ben bende de ara ara oluyo yani bazen hiç kımıldayamıyorum baden enerjim tavan yapıyo anlamıyorum 😂
cannkmrc Bende 27+3 deyim 20 gündür ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum hastaneye gittim herhangi bir sorun var mı diye yok dediler ama normalmiş bu durum fazla yürüyünce de kuyruk sokumumada ağrı giriyor en iyisi yürüyüş yapıp kendini yormayacaksın
Bltirm cannkmrc 15 dkdan fazla yürüdüğüm zaman benimde kuyruk sokumum ağrıyor 😔 doktor her gebeye yürümek iyi gelmiyor ağrı başladığı an kes yürümeyi dedi
-Miracle- Haftadayım vajina ağrısı ve çatı kemiği ağrısı çekiyorum yürürken zorlanıyorum kalkarken falan normaldır umarım