Yarendemir_q Kızlar dün rahim filmi çektirdim. Dünden beri az az ama koyu bi akıntım oluyor. Kanama yani ve adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda normal mi sizce?
didimom Yarendemir_q normal bence canım kan miktarı da önemlidir belki bilemiyorum ama benim hafif kanlı pembe akıntılarım olmuştu bir gün boyunca. Yarım saati aşan bir sürede çektiler biraz zorlanmıştım.
Binnur-cam Yarendemir_q bende cektirdim benimde olmuştu ama ne kadar surdu hatırlamıyorum sonucta film cekerken oraya bisey sokuluyo bide adet bittikten sonra yapılıyordu galiba onunlada alakalidir cok anormal olursa dr ile görüs yada çektirdiğin yerle..
Fener1608 Yarendemir_q Normal canım eğer tıkanıklık olup da açıldıysa o zaman daha fazla geliyor yoksa da 2 3 güne geçer
Elenor17 Kanama olur canım.Bana dr 4-5 gün sürer ama kanama miktarın artarsa gel bakalım demişti . Kanama miktarı önemli.
Elenor17 Yarendemir_q cok uzun sürmezse sıkıntı olmaz canım zorlanmaya bağlı olarak kanama olabiliyor korkma
Asyabuse 20 gün şarıl şarıl kanamam olmuştu. Allah bir daha çektirmek zorunda bırakmasın, eğer çektirirsemde mutlaka özelde çektiririm. Mahvettiler beni spekulum kırılmıştı içimde 😂😂😂😂😂 he bi de bu kanamaya da normal dediler