Binnur-cam btsrco ay normalde tatli abur cubur seven biriydim hamileligimin basindan beri cok yiyesim gelmiyo nadir yiyorum tatli daha cok turşu yiyesim var bayıla bayıla yiyorum 21 hafta olduk şükür🤲
Bebekliannee btsrco herşey. Az önce kıçı yedim öyle ekşiydi ki. Sabah da helva kavurmayi düşünüyorum 😀😀
1prensannesi_ Binnur-cam erkek dıye yanılma oldumu ultrasyonda benım erkek dedı ama ıcım hala kız dıyor detaylıyı beklıyorum
Binnur-cam 1prensannesi_ valla 11 haftadan itibaren kiz dedi en son 19 haftamda gitmistim kontrole gene kız dedi suan 21 hafta olduk
1prensannesi_ Binnur-cam sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kız beklıyordum erkek dedıler saglıklı olsunda detaylıdan sonra emın olcam🥰
43Rumeysa Bende abur cubur çok seven biriydim hamile kaldigimdan beri yiyesim gelmiyo 18+2 haftalik hamileyim gecen sefer gittigimde doktor erkek gibi dedi simdi detayliyi bekliyorum
prensesinannesi94 btsrco ben normalde tatlıcıydım ama 20.haftamdayım hiç tatlı aklıma gelmiyor bol limonlu salatalar her yemeğe limon sıkmalar 😅 bayıla bayıla ekşii yiyorum
Ebruliya btsrco normalde çikolata tatlıya bayılan biriyim. Ama şuan acı ekşi tuzlu yiyorum. Tatlı canım istiyo ama midemi bulandırıyo göz hakkı yiyorum sadece
duyguogretmen61 Ekşi ve tuzlu şeyler. Turşuya bayılıyorum. Çikolata hastası olmama rağmen bu hamileliğimde soğudum resmen. Hamilelik sen nelere kadirsin.😃
EbruMirac btsrco tatlı özellikle de bal canım çekiyor ve acayip yiyorum umarım 100 kilo gitmem doğuma 😒