Öncelikle rabbim evlat bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ evlatları olanlarada sağlık hayırlı uzun ömürler versin ❤️ bi aydır yalancı sancılar vardı bende 3 gündür de gerçek sancılar ara ara gidip geliyordu. Neyse sabah biraz şiddetli olunca 10 da hastaneye geldim açılma 2 santimti alttan kaç defa muane ettiler kendinizi kasmazsaniz acı olmuyor zaten . Saat 3 buçuk gibi suyumu patlattılar ve sancilarlar sıklaştı açılma hızlandı sancı geldikçe burundan nefes alıp vermeye çalışıyordum belime kendi imkanimla masaj yapıyordum gerçekten azda olsa dikkatini dağıtıyor ve hiç oturmadim yürüdükçe yürüdüm bacak açıp kapatıp bu tarz egzersizler yaptım 5 buçuk gibi bebiş doğdu 🤤👌🏼 elhamdülillah hala inanamıyorum dogurduguna 40 +6 da doğdu inatçı oğlum üçüncü doğumum Rabbimize bol bol dua edin süreler okuyun Allah’ım kolaylıkla tez vakitte doğurup sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼❤️ kafanıza takılan sorulara bildiğim kadarıyla cevaplarım inşallah 🥰😘 Allah yar ve yardımcınız olsun 🥰 fıstıklar 🤲🏼❤️