Seydanures Kivircikkuala konyada oturuyorum bende komeklere evlere falan veriyorlarmış amigurumi bebek örüyorum bende bütün malzemeyi onlar veriyorlar oturduğunuz yerdeki komeklere falan bi sorun
AyFa1608 Seydanures canım merhaba. Bende konyadayım verdikleri amigurumi zorluğu nasıl acaba kendim yapmıştım biraz bebeğime diye de bazıları çok uğraştırıyor. Bide parası nasıl acaba ? İlk defa duydum olmazsa bi arayıp sorayım komeği falan geliri iyi mi🥲
Aaabbbccc Seydanures ben de konyadayım nasıl başvurabilirim sizin yaptığınız yerde ihtiyaç var mı acaba
Nil0707 Kivircikkuala ben de yazın başvurdum bı kaç yere adres aliyo ama kargoyu yollamiyo şimdi biri dönüş yaptı önce başvuru yapmışsın öncelik sende diye mesaj atmışlar ön arka kimlik at dediler guvenemedim
Seydanures AyFa1608 ya ben sürekli örüyordum zaten kızıma kardeşime falan ondan dolayı çok zorlanmadım tarifini falan atıyorlar zaten
Kubra-ulas Heyecanlianne5 arkadaşlar aradım iş verene sordum işçiye ihtiyacın var mı yapmak isteyen arkadaşlar var diye. Oda uzun bir süre kimseye iş vermeyeceğini ve şuan ki çalışanlarina yetecek kadar iş olduğunu söyledi.