Asklem Merhaba kızlar. Dün akşam üstünden beri kasıklarımda belimde ağrı var tamamen düzenli sayılmaz ama ara ara devam ediyor. Gece yatmadan önce tuvaletteyken çamaşırım ve pijamam ıslandı ne olduğunu anlamadım. Bu sabah da uyandım kusmaya başladım sizce doğumla bi alakası olabilir mi? Ağrılar akşamki gibi düzensiz devam ediyor. Bu arada 34.haftamdayım
Benanneyim Asklem Canım bende 33 haftalığım bir hafta önce acilde yattım rahim ağzı kısalığı ve rahimde yumuşama var Bebek pelviks kemikleri arasında başı da dönmüş erken Doğum riski var dedi doktor ve ağrıdan yürüyemiyorum belim ağrıyor ara ara sancı atıyor korkuyorum bende acaba erken Doğum olacak diye
elifiii Asklem doktora gidin, eğer doğum baslangıcıysa durdururlar. benim gibi riskli gebelere göre 34. hafta iyilik haftası olarak geçiyor ama en azından ciğer geliştirici yaparlar. Siz içinizi ferah tutun ama önleminizi de alın.
Asklem Gamzeli21 panik yapmak istemedim dün yoruldum biraz gezdim ağrıları ona bağladım ama yorgunluk olsa geçerdi sanıyorum