Senacnl Başlıktan da anlayacağınız üzere öneri bekliyorum ne yesem midemde bi yanma ve ekşime oluyor , soda yoğurt süt geçirmiyor 🙁
Sedamete Senacnl elma ya da doktoruna sorup rennie çiğneme tablet almak canım benim bazen aşırı yoğun oluyor rennieyi atıyorum hemen geçiyor ama elmada çok etkili
2022bebeki Senacnl Ev yapimi elma sirkeli su aç karnına özelikle şifa. Yeşil elma leblebi tahin helvası da etkili
Kezban06 Doğal yollarla geçmiyorsa kesinlikle doktor tavsiyesi ile ilaç kullan ben renni şurup kullandım çok rahatlatıyordu 🙏🏻
MeltemEA Gavıscon kullanıyorum ama bazen o bile fayda etmiyor,en iyi bana yeşil elma salatalık ve soda geliyor.Ve yüksek yastıkta yatmak.
Eackr Senacnl yeşil elma bana iyi gelen tek şey. Baharatı azalttım bazı yemeklere koymuyorum bile. Bir de yatarken uzanırken biraz yükseltiyorum başımı. Bana iyi gelenler bunlar. Geçmiş olsun
yasemin0945 ben bulanti zamanlarimda soguk süt, churchill ve naneli sekerle rahatladim . hic ilac takviyesi almadim suan 34+3 teyiz sükür bulantilar bitti