Susamannem Merhaba 7+5 gebeliğim var kalp atışını duyduk kan test sonucumda tsh(tiroid) sonucum normalde 0.35-4,94 arası olması gerekirken 9,25 çıktı bebeğe zararı olur mu bilgisi olan lütfen dönüş yapsın
esena13 Susamannem hamilelikte 3 üzeri olmasını istemiyorlar, kadın doğumcunuz dahiliyeye gitmenizi önerir büyük ihtimalle. Dahiliyeden randevu alın mutlaka görünün tiroit ilacı veriyor onu kullanırsınız. Benim 30 haftadan sonra yükseldi 5 oldu dahiliye doktoru ilaç başlattı
Brcgrbz Susamannem kadın doğum doktorun mutlaka yönlendirme yapar bende de tiroid 3.26 çıkmıştı gebelikte en fazla 2.50 olmasını kabul ediyoruz bunun üzeri için ilaç tedavisi başlıyoruz bir dahiliye uzmanına görün demişti dahiliyeye gittim testi tekrarladık 1.75 çıktı ilk testi tıp merkezi gibi bir yerde yaptırmıştım yanlış sonuç vermişler. Doktor kontrolüne gittiğinde mutlaka yönlendirir ama sıkıntı etme ilaç tedavisi ile düşürüyorlar direk 😘
Mello29 Susamannem Olur tabi ki direkt bebeginizin beyin gelisimini etkiliyor doktorunuz sizi bir dahiliye uzmanina yönlendirecektir ve düzenli olarak 9 ay boyunca bu ilacı kullanırsanız düser insallah
beyzacmvrc Susamannem ilk 3 ay TSH değerinin 2.50 altında olması lazımmış benm öğrendiğimde 4.54 du. Geçen tahlil yaptırdım 2.98 e dusmus ilaç kullanıyorum. Hatta sağlık ocağından aradılar yarın yeniden gidip tahlil vericem bakalım ilaca baslamadinzmi
Muallimelif Gebelikte tsh önemli, mutlaka doktorunuzla görüşün. Muhtemelen dengelemek için ilaç verecektir
iremdemir22 Hiç korkmayın bende böyle bir post açmıştım hatta benim 13,50 çıktı şuan düzenli bir şekilde ilacımı kullanıyorum ilaçla herşey yoluna giriyo dahiliye doktoru görsün sizi sadece ☺️
iremdemir22 Susamannem beni de çok korkuttular düşük yaparsın bebekte zeka geriliği olur sağlıksız doğar diye ama dahiliye doktoru rahatlattı abartılacak bişey yok diye ☺️