Eceaysezdmrr Bir kızım var 3 yaşında 16+4 haftalık bebiş bir kızım daha oluyor sizin cinsiyetler ne. 🌸
Kubra-07 Eceaysezdmrr benim de 14+4 ikinci gebeliğim .benim de bir kızım var şimdi de oğlum olacak inşallah ☺️
Tiiffany Eceaysezdmrr 2 kız annesi olarak sorum şu kii :) cinsiyeti geç mi gösteriyor? 2 oglum var onları cok erken öğrendim 3 numara kendini göstermiyor :)
Kubra2423 Eceaysezdmrr 2.50 yaşinda bir oğlum var 8+1 hamişim cinsiyeti ne bilmiyorum RABBİM hayırlı evlat versin inşeALLAH 🤲🏻
Bebekliannee Kubra-07 benimde bir kızım var şimdi 11 haftalık hamileyim. Oglunla kızın arasında belirti değişik oldu mu. Mesela bulantida filan. Kziimda deli gibi kusardim 5 aya kadar. Bunda hiç birseyim yok merak içindeyim
Eceaysezdmrr Tiiffany ilk kızımı 11 haftalık ikinciyi. 12+5 de ögrendım doktorla alakalı bence birazda iyi bır doktor sa hemen söylüyor tecrübe yanı inşallah gönlünüzce olur🌸
Eceaysezdmrr Kubra2423 amin inşallah önce sağlık tabıkı gönlünüzce olur umarım ben bır kızım oluğu için sevınıyorum ama çevrem o kadr çok erkek istiıodukı onlar yüzünden tam sevınemıyorum bıle😒 herkesın gönlünce olur umarım
Eceaysezdmrr Nurtsn6 ben de hem özele hem devlete gidiyorum israrla söylemıyor haftaya kontrole gidicem bakalım söylucemı bılmıo gibi yapacam ama özel hemen dedi
Kubra2423 Eceaysezdmrr amin inşeALLAH RABBİM gönlümüzce hayırlı olanı versin inşeALLAH benimkinde ilki erkek istemiştik eşim ile şuanda kız istiyoruz inşeALLAH hayırlısı ile sağ Salim eli ayaği düzgün olsun 🤲🏻
Aybuke_06 24 aylık oğlum ve 20haftalık hamileyim o da erkek …2 erkek annesi olacağım inşallah hayırlısıyla ☺️
sedaLL Momm278 benim de 13 aylık oğlum var 6,5 haftalık hamileyim. Bazen delilik yaptığımı ve bu tempoda ezileceğimi düşünüyorum:/
Gazeliz Nurtsn6 canm erken keselik resmini atarmısın ilk öğrendiğin keseye göre tahmin yürütenler var ben anladım yöntemi gibi ama kıyaslamam lazım cünsiyeti belli olan annelerden görül netleştirecem😂😂
berfin_ Gazeliz benimkine de bakar misiniz lutfen bir kizim var bu bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum🤗