yagizegemom Maysaamoms5 doktorunu arayıp sorsan canım benimde bi değerim yüksek çıkmıştı arayıp sormuştum
ArvenMom Maysaamoms5 canım bunun bi önemi yok ki önemli olan grafik bunun yüksek düşük olması mevzu değilbirde mom değerleri olması lazım içini ferah tut sen
Maysaamoms5 Yesimmm93 göstermedim ki canım muane günüme daha var 😔 anlayamadım ki bir türlü düşük mu yüksek mi
yagizegemom Maysaamoms5 hiç hatırlamıyorum girip bakmamıştım bile açıkçası pek önemsememiştim doğruluk payı yok diye taramaya girdiğimde hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür 🙏🏻 o yüksek çoktan testimde doktor sağolsun benden erken haftada almış o yüzden öyle çıkmış
Maysaamoms5 yagizegemom demkki haftaya göre sonuç farklı çıkıyor benim tam zamanında aldı ama anlamıyorum ki korkuyorum açıkçası strese giriyorum refleks dışı gözüküyor ya iyice bir tedirgin oldum
yagizegemom Maysaamoms5 içini ferah tut sen canım stres yaparsan bebiş de etkilenir doktorunu arama şansın yok mu
Maysaamoms5 yagizegemom var kuzum ama çekiniyorum 😬 bi kaç gün sonra muanem var artık ozmana gösteririm olmadı
Maysaamoms5 ArvenMom Mom değeri gözükmüyor e nabız da artık muane günü öğrenirim inşallah bişi yoktur canım
Cetiha Maysaamoms5 bence sizin değeriniz normal cok anlamıyorum ama insallah bişi çıkmaz 77.6 idi benim yüksek çıkmıştı