Evinamin031120 Merhaba bebeğim sabahtan beri sadece 2-3 kere vurdu karnımın bi yerinde toplanıp sertleşiyor karnım hıçkırık da hissettim ama tekme hissetmiyorum neden sizde de oluyor muydu ?
A_syma Evinamin031120 Cikolata yiyin. Visne suyu icin. Bol su tuketin. Tepki veriyormu kontrol edin 🌸
Evinamin031120 A_syma çikolata yiyip uzandım böyle kasıkta pıt pıt bi atma oluyor karnımın bi yerinde de toplanıyor ama dün mesela karnım dalganıypdu hareket ettikçe bugün olmadı endişelendim
A_syma Evinamin031120 Toplanmalar kasilma gibi 1 dk kadar sürüyormu. Agri varmi. Hergun ayni sıklıkta hareket etmeyebilir.
birprensbirprensesannesi- Evinamin031120 bence dönüyor sürekli pozisyon değiştirdiği için toplanmalar oluyor
Evinamin031120 A_syma yok ağrı yok toplanıyor elimle vuruyorum gidiyor hemen aslında bunu yaptığı için biraz rahatım ama bilemedim
A_syma Evinamin031120 Ozaman korkmayin. Size tepki vermesi anlamina geliyor bu :) Yarinda takip edin iciniz rahat etmezse bi acile gidersiniz
Evinamin031120 birprensbirprensesannesi- evet hani hep başka yerde ama elimle dokununca anlıyorum başka türlü hissetmiyorum