Nurayuzun Herkes gibi bende çok merak ediyordum ne zaman ve nasıl buraya doğum hikayemi yazacağımı merak ediyordum.. ve işte benim hikayem :) Ben hala doğum iznine ayrilmamistim sabah işe gitmek için uyandım bi baktım kanamam var nisan gibi hemen hastaneye gittik apor topar doğum başladı dediler nst sancim çıkıyordu ama ben hiç birşey hissetmiyordum 5 cm açıklığın vardı bebeğin 2150 grdı doğumu durdurmaya çalıştılar ama bir süre sonra suyum geldi hemen ciğer geliştirici iğne vurdular ve suni sancı başladılar Allaha Şükür 2 saatlik bir sancı çektikten sonra saat 15.00de dogum haneye girdim 15.20de kızım kollarimdaydi 2350 gr ve 45 cm doğdu Allaha bin şükür çok iyi hiç bir sıkinti olmadi keside atmadilar 2 tane dikisim var oda güzel kızım çıkarken biraz yırttı okadar... Ayrıca hanimlar daha zamanım var diye düşünmeyin bütün eksikleri tamamlayın ben çok hazırlıksız yakalandım bebegimin eksiği yoktu ana benim çok vardı 😊😊 herkese hayırlı doğumlar Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin 😊😊😊😊
Denizkizi Hayirli olsun canim saglikli olmasina sevindim 🙏 kolay dogum olmus sanirim 5 cm aciklikla gitmek guzel .. Erken dogumu ne tetiklemis bsy dediler mi yada sen hissettin mi son gunlerde benim kasiklarda batma ve sanci cok oluyor
Nurayuzun Denizkizi teşekkür ederim canım vaktiyle darısı başına inşallah ben erken doğum korkusuyla sormayı unuttum onu bir haftadır cok akintim vardı onun dışında ağrım sancim yoktu
Ummi Gözün aydin canmmm Rabbim hayrli uzun ömür versn insallah bnde 37. Hftama grcem akintim cok fazlalasti 2 hftadir ama ne agrim ne bsey 😂bnde dgrup kurtlmak istiyorm artik 😣