ayysnrr Gurbette olduğumuz için yanımda eşimden başka kalacak kimse yok, özel hastanede maddi olarak biraz zor. Şehir hastanesinde başhekimlikten belki izin alabilirsiniz diyenler oldu. Acaba hiç izin alıp eşi serviste yanında kalan oldu mu?
A_syma ayysnrr Balikesirde alirlarmi bilmiyorum. Bilen yazsin ustte kalsin 🌸 K.maras kadin dogumda eş almiyorlar.
Esraliiii ayysnrr trabzondayım odalar tek kişilik ve eşim kaldı devlet hastanesi, çift kişi olan yerde zor konusursnz yanınızda olanın da eşi kalırsa belki izin verilir
Arzum_87 ayysnrr Devlette de ücretli oda kiralanabiliyor diye biliyorum. Hastanenize bunu bir sorun derim. Bende Tekirdağ şehir hastanesine gidiyorum ayın 19. Da gidince soracağım. Özel odanız olunca refakatçi sorunu yaşamazsınız.
Elisanne ayysnrr Ayşenur hanım yanında başka bir doğum yapmış bayan olursa olmaz çok hassas bir durum hoş karşılanmaz. Anne bebeği emzirmek isteyecek doktor doğum sonrası kontrole gelecek muayene edecek. En hassas dönemde yabancı bir erkeği hiç kimse kabul etmez ancak özel oda olursa olur.
edosvebebisi ayysnrr bende aynı Balıkesirde yaşıyorum 1 gün yatış verdiler eşim için izin falan sordum asla dediler mahremiyet açısındanmış tek başıma kaldım
Sersel_15 Balıkesir’de yaşıyorum komşum devlette doğum yaptı annesi vardı yanında eşini almadılar görüş saatlerinde girdi ama birisi yanında kalmıcaksa belki eşin kalabilir onu doktorunuzla ya da hastaneyle görüşün
ayysnrr Esraliiii şehir hastanesi tek kişilik odalar diyolar o yüzden bi umudum var ama hastanenin insafına kalmış biraz sanki..
Sersel_15 ayysnrr Atatürk şehir hastanesinde yaptı yani devlette doğum yapıp memnun kalan pek kişi olmuyor tabi özelde daha çok ilgi alaka oluyor illaki
ayysnrr Arzum_87 evet onu da duydum gittiğimde soracağım inşallah hatırlattığınız için teşekkür ederim
ayysnrr Elisanne tabiki bende tanımadığım bi adamla o esnada aynı odada olmayı asla istemem ama benim durumum için kimseyi rahatsız etmeden bi çıkar yol olmalı..
ayysnrr Esraliiii peki siz öncesinde biriyle görüştünüz mü yoksa doğum yaptığınız zaman mı ayarlandı önceden gidip müsamaha göstereceklerse izin belgesi vs istemeli miyim
Esraliiii ayysnrr yok kız dogum yaptım eşimi dogumhane kapısına cagırdılar görevli odaya cıakrıd gitti eşim kaldı kimseye danısmadık ama tek kişilik diğer türlü zor
deryarslan00 ayysnrr tek kişilik odaya belli bi ücret verilerek kalınıyor diye biliyorm hastne ile görüşün bence en kısa zamanda ona göre hareket edersniz