Medine1104 Merhaba herkese 37+2 haftalık olduk doktorum bebeğimin ters döndüğünü söyledi haftaya tekrar gel dönmezse sezaryen dedi bu haftadan sonra döner mi sizce yada neler yapabilirim dönmesi için?
2022bebeki Medine1104 Sizden küçük haftam ama bol bol yürüdüm,aktif hareket ettim. Riskim var yoksa squat yapar yerleri falan elle silerdim 🙈 31. Haftamda döndü, sanci ile paniğe kapilip dönen bebekler bile var endişe etmeyin
Esra_4572 Medine1104 benimde 28 haftada baş aşağı olan bebem 36 da dönmüştü 38 de gittim tekrar baş aşağı dedi doktor inşallah sizinde söner doğum anında bile döneni duydum bol bol dua et
Merve201119 Medine1104 Takip ettiğim bir fenomen dogum yapacağı gun bebegi döndü 40.ci haftada Allahtan umut kesilmez
Anonymousmom Medine1104 Aslında doktorlar bebeği çevirebiliyor ama her doktor yapmıyor isterseniz konuşun
Medine1104 Anonymousmom Riskli bi durummuş sanırım o yüzden riske atmak istemedim ayrıca genellikle 2. Ve üstü gebeliklerde yapıyorlarmış ama yine de teşekkür ederim ☺️