nazendece ben de pek inanmayanlardanım. Kaynanamlar evlendiğimiz günden beri tutturuyordu bebek rızkıyla gelir, siz yapın, biz zaten size bir şey bırakmayız herseyini hallederiz torunumun falan. Çalışıyordum ve ev almadan çocuk yapmıcaz diye açıkça söylemiştim herkese. Pandemiyle birlikte işsiz kaldım ve o gün bugündür işsizim, iş bulamıyorum. Hazır evdeyken yap çocuk diye yine ısrarlar başladı, işe girip biraz para biriktirmeden yapmak istemediğimi söyledim. Çünkü ben tüm heveslerimin kursağıma dizildiği maddi anlamda baya sıkıntılı bir çocukluk geçirdim, o yüzden kendi çocuğumun da aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. Kendimin sahip olamadığı bir sürü şeyi çocuğuma yapmak istiyorum. Fakat iş bulamadıkça ve yaşım 32ye dayanınca daha da beklemek istemedik ve vardır bir hayır diyerekten hamile kaldım. Bebek rızkıyla gelir size birşey bırakmayız diyen kaynanamlar, sağolsunlar 8.ayımdayım bir çorap bir mendil almış değiller. Kendi ailem çoğu şeyini karşılamasına rağmen tek maaşla yetişemiyoruz (ki eşim iyi bir firmada iyi bir pozisyonda ortalama üstü bir maaşla çalışıyor ama giderlerimiz şu sıra biraz fazla) ve doğuma çok az kaldığı halde ihtiyaçlarını henüz tam olarak alabilmiş değiliz. Birkaç yerden beklediğimiz para vardı, gelmedi, beklediğimiz zam gelmedi, eşimle sürekli birbirimizi yiyoruz. Aman sağlıkla gelsin de başka birşey istemem, ama hayalimdeki gibi hazırlanamadım çocuğuma ve pek te rızkıyla gelmiyor açıkçası.