ada00 ilk doğumumu özelde yaptım. Bütün kontrollere özelde gittim. Doğum zorunlu sezaryendi. Ameliyat güzel geçti ama hastanede ikinci gece kalmak istemedim hemşireler çok kabaydı. Doktorumdan hastanenin temizliğinden fiyatından falan memnun olsam da hemşireler çok canımı sıkmıştı.
Şuan ikinciye hamileyim bi hafta sonra doğum var yine sezaryen olacak. Bütün kontrollerime yine özeldeki doktora gittim. Ama doğum fiyatı hamileliğimi öğrendiğim andakine göre üç katı oldu. Acaba devlette mi doğursam derken doktor bir arkadaşım gel benim çalıştığım hastanede doğum yap dedi. Ayarlarız odanı falan rahat edersin dedi. bizi bir kadın doğumcu ile görüştürdü. Çok güler yüzlü iyi bi doktordu, muayene etti bütün tahlilleri yaptırdı falan ama ne kontrolde ne nst de bi peçete bile vermediler karnımı silmek için. Basit bi konu belki ama ne bileyim beni rahatsız etti. Devlette kontrol kaydım olsun diye bugün yine gittim, herhangi bir doktora muayene oldum, bi kez ekranı göstermediler. Ha benim öyle bi derdim yok zaten gelmişim son haftaya ama taze anne olsam bu durum beni üzerdi. İnsan görmek istiyor çünkü.
Doğum nasıl geçer sonrası nasıl olur bilmiyorum ama kontrol kısımları kötü bence. Ben arada tanıdık doktor var diye biraz rahatım sağolsunlar ilgileniyorlar ama diğer türlü yine özeli seçerdim.