Neslihanyagci Kızlar 10 haftalık hamileyim canım sürekli işkembe, paça çorbası çekiyor ama internette baktım çok zararlı olabileceğini söylüyor 🥹 benim gibi canı çekip yiyen var mı?
Esraliiii Neslihanyagci oo her hastane kontrole gittiğimde gidip içiyorum kocam diyor nasıl içiyon bayılırım
Flyy Neslihanyagci işkembe corbasına alternatif olarak tavukla yapılanı var ya ondan yapabilirsin canım tadı aynısı oluyor sakatat yememek lazım belki başkasında olmaz ama sen de toksopilazma sorunu cıkabilir bilemezsin ben riske atmıyorum normalde kokoreç filan cok severim ama 😬😬
Ceyda76 Neslihanyagci abartmamak kaydıyla ıcebılırsın ne olck bı tabaktan ama kokoreç neyın yeme o çok zararlı
Neslihanyagci Flyy alternatiflerini falan hiç bilmiyorum ki hamile kalmadan önce içtiğim yerden sipariş verdim şimdi napim dayanamıyorum valla 🥹
Mamimamimami Neslihanyagci doktoruma zordum evde yapılan temiz hijyenik olanı içebilirsin hiç zararı olmayacağını söyledi ben iki defa içtim
Neslihanyagci Mamimamimami evde yapamayacağım için hamile kalmadan önce yediğim beğendiğim yerden sipariş verip yedim valla🫠 hamileyken canın çektiği can olurmuş valla kısmamaya çalışıyorum artık
Neslihanyagci Elifsu01 ben de yedim valla oh yarasın bize 🙏🏻🫠 canın çektiği can olurmuş kötü düşünmeyelim biz hiç ☺️
[silindi] Neslihanyagci valla hamilleligin 4 haftası basladi tiksindi et tavuk yumurta vs hic yiyemedim gecenlerde kayınvalidem yapmisti esime getirdi ben yemedigim icin boyle iki porsiyonluk canim istedi bir porsiyonu ben yedim yiyebilicek haldeyken hazir yiyeyim dedim yoksa gebercem vitaminsizlikten
Neslihanyagci [silindi] oh yarasın ☺️benim de geçen haftaya kadar sürdü tiksintim mide bulantım prillam kullanmaya başladım epey azaldı zorla da olsa yiyorum sen de yiyebileceğin zamanlarda ye aman boşver deme kendini nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
[silindi] Neslihanyagci saol cnm hepimize can olsun inşallah yediklerimiz banada prillam yazdi alti haftalıktan beri kotu oldukca kullaniyordum bi yakinimiza hemsire demis kullanmayın bulanti ilaclarini bebekleri etkileme ihtimali mi ne varmis uzak durun olabildigince demiş bende korktum biraktim ama zorluyor su icmeyi ozledim resmen gunde dort litre rahat icen ben iki bardak toplasan icemiyorum oda sicak su olarak icebiliyorum sadece yemek olarak rahat yedigim tek sey salata oda olmasa ne yapardım bilmiyorum
Feslegenn Neslihanyagci ben hamile olduğumu bilmeden içmiştim bol surkeli sarimmsakli işkembe ohh olsa şimdi de içerim şükür olmadı o ilk başta bile bir sorun