ayoLNolduYine 10,42 çıkmış 7 tane gebelik testi yaptım hepsi silik çıktı erken gebelik testlerim belli pozitif ilişkiden sonra 9. Günümdeyim kızlar ben daha yüksek bekliyodum kafam karıştı
MadameHappy34 ayoLNolduYine 5 den büyüğü pozitif zaten canım geç döllenme olabilir zamanla yükselir birde herkesin betası aynı yükselmiyor..
arirangg ayoLNolduYine Evet canım pozitif. Adet günün daha gelmediği için beta düşük çıkmış. İnşallah sağlıklı bir gebelikse hızla yükselecektir
Mehtap5353 ayoLNolduYine bak bence stres yapma sakin ol takma kafana 2 gün sonra test ver artış olacaktır inan bana
Tubatgn ayoLNolduYine Yumurtlama üzerinden daha 10 gün geçmiş normal canım iki günde bir takip edeceksin
ayoLNolduYine Tubatgn aynen bencede herkes 12. Günde veriyomuş en erken ben 10 gün oldu aşağı yukarı normal bencede
Tubatgn ayoLNolduYine Normalde 11 günde yükselmeye başlıyor canım sende erken döllenme olmuş normal böyle çıkması önemli olan düzenli artış 🥰
ayoLNolduYine Tubatgn sınırda çıkmış geldi bana bencede erken daha olmasa hiç çıkmazdı diye düşünüyorum cuma günü yeniden kan vereceğim teşekkür ederim❤
Minare 6 pozitif test ten sonra kan degerim 3.94du🤔 adet günümdə təkrar test yaptim positifdi ve kan degerim de 140olmustu