irem_celik Merhaba hanımlar başına gelen vardır fikir verirsiniz diye paylaşmak istedim. Oğlum bugün 2 aylık oldu 1 ay önce bezinde kırmızı lekeler geliyodu ve kontrole gittiğimizde söyledim idrar testi yaptılar ve kum döktüğünü ama idrar testinin temiz olduğunu söylediler. Bugün yine gittik ve kırmızı lekeler yine olduğunu söyledim ve doğru düzgün kilo almamoi boyu uzamamış. Tekrar testlwr yapıldı ultrasom çekildi vs şimdi antibiyotiğe başlandı başına gelen var mı atlatmak için naptınız
MadameHappy34 irem_celik bilmiyorum alakası var mı ama bu aralar çok fazla el ayak hastalığı var çocuklarda kırmızı lekeler oluyor genel de.
afroditt irem_celik canım benim kızımda da olmuştu doktor yeterli beslenmedigi için dedi mamaya başladım çok şükür o gün bugündür öyle bir şey yok
irem_celik MadameHappy34 onuda duydum doktor sordu hatta kızarıklık oluyor mu diye o nedir acaba meden oluyor nasıl bir hastalık
Hunilininbirii Kızım 3 ay 26 günlük bizimde böbreklerimizde kum görüldü sadece anne sütü alıyo günde 10 çay kaşığı su vermemi söyledi doktorumuz. Çişli bez sayısında azalma,idrarda koku ve fışkırarak kusma olursa hemen gel dedi
irem_celik Hunilininbirii Vallah bazen ne yapacağım bilemiyorum bezinde leke oluyor o zamanlar ağrıdan sanırım hiç durmuyor ağlıyo uyuyamıyor
MadameHappy34 irem_celik bulaşığı bir hastalık hafif ateşlenme ve çocuğun ağzında ayakların da kırmızı benekler oluyor.. cevrem de suan 3 çocuk oldu tam belirtileri sormadım ama resim attıklarında bu belirtiler vardı.
Hunilininbirii irem_celik ben hiç leke görmedim böbrek kanalında biraz genişlik vardı onun kontrolünde gördü doktor tesadüfen