Bebisinizz ceydaacc gebeliğimin başından beri ayda 1 gittim 28 haftalık gebeyim geçen hafta gitmiştim yine 1 ay sonra gel dedi ne zaman haftada bir gidecem merak ediyorum😂
pinarsabrii ceydaacc 29 haftalık suan. Bu zamana kadar hep ayda bir çağırdı. Haftaya kontrolümüz var. 32-33ten sonra 2 haftada bir oluyor sanırım
ceydaacc O zaman bende 1 ay bekliyim doktorum 15 gün sonra gel dedi de bana ben 10 haftalık olana kadar bekliyim diyorum 7 haftalıkken gittim en son şuan 8 haftalığız 2 haft sonra gidiyim daha iyi olur
Merve201119 ceydaacc 32 haftaya kadar 4 haftada bir gittim 32 den sonra 34 36 olarak gittim ve 38 de doğum yaptım
Canisi50 Merhabalar cnm ilk üç sefere 1 haftada 1 gel demişti 11 Kasım’da gittiğmde 2 hafta sonra gel dedi bende cinsiyet i belli olsun diye yarin için randevu aldım İnşallah gösterir kendini çok merak ediyorum miniğimi 🥰🤲🤭
Ferahkabay Ayda bi sefer gidiyorum ben en son 10 haftalık Ken gitmiştim geçen hafta gittim 16 haftalık olmuştum yarın 17 olcam özele gidiyorum
melegimhosgeldin1 ceydaacc valla ben ayda bire hiç uyanadim😂😂3 hafta bir gittim yada haftada bir Bısey dedi mesela haftaya gel gibisine oldu hep bundan sonrasina bakalım nasıl olcak
ceydaacc melegimhosgeldin1 yine ben gidiyim doktordan doktora değişiyor Demekki 😅😂 15 gün dedi 25 gün sonra gidiyim 😂
melegimhosgeldin1 ceydaacc Takil kafana göre😂😂 ben özele giidyodum her gittiğimde 50 TL zam kıymaya basladilar devlete başlıca ne zaman randevu denk gelirse artik
melegimhosgeldin1 ceydaacc 270 le başladım en son aldığım duyumlara göre 450 olmuş iki haftada 100 TL koymuşlar😂😂