Gzmnk Kızlar ben 32 haftalığım. Doktor muayeneme gittim hersey normal dedi ve 3 hafta sonra gel dedi. Ayrıca nst ye de bağlamadı. 3 hafta sonra 35 haftalık olucam o zamana kadar girmiş olmam gerekmezmi? Muayene süreside cok uzun değilmi szce
iremyigit Gzmnk yani bende 33de girdim benimde doktorum 3 haftada bir çağırdı hep bi sıkıntı görmemişse böyle uygun görmüştür canım
Zuzuu86 Gzmnk hangi hastane hangi doktor acaba 🙈 bende 32 haftalıgım yarın kontrolüm var nst ye bağlar diye dusunuyodum arkadaş gıttı devlet hastanesine yeni dırek nst ye bağlamış doktor sonrasında muayeneye gecmıs sonrasında bır hafta sonra çağırmış
Mine_01 Gzmnk ilk 32+3te gittim nst baglasi ve 1 ay sonrasinda çağırdı, bi sorun olmadı şükür ki, bazi hastanelerde nst baglama zamani değişebiliyor. Suan 37+3um 3 kere nst baglandım
Elegie Bende 32 de sonra 35 de gittim nstye de 35 de bağlandım. Şimdi her hafta kontrol var her hafta nst ye bağlanıyorum
Birazxhayaici Gzmnk canım nerdeki medipol acaba birde doktorun nasıl memunmusun doktor arayısındayımda
Elegie Ceyda34 özele gidiyorum evet yok hayır nst ücreti ödemedim hiç. Özel sağlık sigortam var ama muayenenin içinde rutin kontrol sayılıyor o da
Aylakrn Gzmnk 32 de başladım nstye bağlanmaya artık her hafta kontrolüm var ve her hafta nst ye bağlanıyorum bende 34+3 şuan devlet takipliyim
birhesap Gzmnk Bana da 35 dedi doktorum bir sorun yok merak etmeyin 🤗 Gebeliğinizde bir sıkıntı yoksa zaten doktor sizi takip ediyor erken girmenize gerek görmemiştir 🌸
Gzmnk Birazxhayaici istanbul bahçelievler medipol fatma hanımın hastasıyım. Bilgili deneyimli bi doktor memnunum sadece nst için geçmi diye tereddüt ettim