Ayzz Merhaba kizlar ilk hamileligim kromozom fazlaligi yuzunden sonlandirildi. 1 sene sonra yeniden hamileyim fakat anksiyeteden dolayi hic bir sekilde uyuyamamaya basladim papatya cayi yardimci olur mu acaba ?
Kadze Ayzz gebelikte papatya cayı cok kısıtlı ızın veriliyor bitki çayından ziyade ılık ballı süt deneyenilirsin yada doktoruna danış pasiflora die bitkisel bi surup var rahatlatıyor baya bana dotorum onu vermişti okey derse onu kullanabilirsin
Kizcelerim Canım devlete gidiyorum doğum öncesi olmadım hiç sancin aşırı olursa bakarlar yoksa sanmam. Bnm son 5 günum kaldi bekliyorum normal doğumu daha çatı muayenesi olmadım
Ayzz Kadze papatya ve rezene icebilirsin pasiflora da iceblrsn dedi zaten anskiyetem ilk hamileligmden kalma pasiflora hic bir isime yaramamisti :(
Kadze Ayzz hmm bnm bildgm papatya da kısıtlı tüketilmeli ama dr diyorsa doğrudur pasiflora evet aslnda cok işe yaramıyor ama uykuya gecişi bi nebze rahatlatıyor uyku ıcın bı donem kullandım ben oyuzdn söyledim umarım kısa sürede yoluna girer:/