Suheda_4406resul Henüz 15+1 haftalık hamileyim ve karnım çok çok az çıktı kıyafetle hiç belli olmuyor. Sizlerin kaçıncı haftada çıktı belli oldu
Ersagununannesi Suheda_4406resul daha çok erken benim karnım 23. Hafta bitti öyle belli oldu. İç karnın büyükse öyle aşırı bi hamile karnı bekleme. Ayrıca bebek sağlıklıysa hiç üzülme 🥰🥰
melegimhosgeldin1 Suheda_4406resul dar tayt giyince top gibi duruyo kendisi ama başka zaman bellirsiz bol giyinince 😂😂 13 haftadayiz
1prensannesi_ Suheda_4406resul 20 benimde daha belli olmadi evde pıjamada hafıf bellı oluyor dısarda hıc dun kontorulum vardi sırada beklerken sordular ne ıcn muayene diye gebelık dıyınce şaşirdilar🥰
Ersagununannesi 1prensannesi_ bebeğin büyüğüdü yer eğer içten genişse dışarıya doğru büyüme ihtiyacı hissetmez.
Suheda_4406resul 1prensannesi_ yaa bilmiyorum ben biraz belli olsun istiyorum kimisi doğuma kadar belli olmuyormuş
Dilkup Suheda_4406resul 27+5e kadar sadece şişman gibi gözüküyordum hamile oldugumu kimse anlamiyordu
Suheda_4406resul Dilkup bende şimdi öyle görünüyorum sanki çok ymeisimde sismisim sadece alt karnım var midem hala iki kat bir türlü gobegimle birleşmesi😅
1prensannesi_ Suheda_4406resul bende ıstedım ama nasıp zorla karnını cıkarmaya da calisma sonradan asılır kaybolması zor olurmus 7 ayında zaten cıkacak merak etme🌺
melegimhosgeldin1 Suheda_4406resul Kendimi 40 haftalık gibi hissediyorum 😂😂😂kocaman karnım yok ama varmış gibi hisseder oldum ahah
Suheda_4406resul 1prensannesi_ doğru söylüyorsun canım kimileri de erken çıkmasından şikayetçi yine sukretmeliyim galiba
melegimhosgeldin1 Suheda_4406resul Sroma sorma bir agirlastim ki anlatamam😂😂İnşallah hemencene geçer bu durum son aylarda çok cekcem belli oldu