blg5995 12-16 kasım sat, 25 kasım yumurtlama günüydü 2 aralığa kadar 3 günde bir ilişki oldu. Bat 14-17 Aralık gözüküyor . Kan testi ne zaman yaptırmalıyım sizce ya da siz kaçıncı günde yaptınız idrar veya kan testi ?
Cgdm34 blg5995 hıc erkenden gıdıp kan verme canım gebelik varsada cıkmaz adetını bekle gecıkırse dırek kan testı ver 🤗strese gırersın sürekli gerek yok yanı
arirangg blg5995 Yarın adet olmazsan kan tahlili yaptır canım. İdrar testi yapmak istersen pazar gününü bekle. Yumurtlama tarihine göre hamile değilsen yarın adet olman gerekiyor
Nslykt Ben 8 gün varda erken den gidip test aldım çok silik bi çizgi vardı ertesi gün kan verdim 2.83 çıktı beta doktor adet tarihinde gel dedi ben adetten 1 gün önce yine evde test yaptım bu sefer bidaha belirgindi çizgi adet tarihimde verdim 172 çıktı sonra 5 gün sonra 1200 lere yükseldi anılacağın çok erken yapmak da stresli bi durum beklemek de
blg5995 Nslykt Nslykt evet çok stres yaptım yaparım çıkmaz moralim bozulur diye pazartesi günü yaptırmayı düşünüyorum bekleyemicem gibime geliyor