Peri_kizi Kizlar 13+6 gebeyim sarı akıntım var bir haftadır bazıları sirkeli suyla yıka demişti ama ne kadar sürer geçmesi acaba içinizde yasayanlar var mı hamilelikte
Kubrabyrmm Peri_kizi bende aynı durumdayım mukus kıvamında açık sarı akıntım var doktorum muayneye gel dedi enfeksiyon mantar vs olabilir dedi hayırlısı ✌🏻
Snglhfs Peri_kizi bnde hep akıntı var hep sarı doktorum hep normal dıyo ama kaşıntı falan varsa tedavi gerek
Peri_kizi Ellia kaşıntim yok nadir oluyor sızlama yok yanma da afedersin tuvallette kuruladiktan sonra hafif oluyo
Ellia Peri_kizi sirkeli su tahriş edebilir canım ben de gebeliğimin ilk aylarında olmuştum eczaneden ( travazol krem )almıştım onu sürmüştüm bir kere geçmişti sürekli su ic sık sık tuvalete git birde ic çamaşırın pamuklu olsun naylon kumaş giyme .
Peri_kizi Asiye21 haftaya cuma günü kontrolüm var o zmn söyleyecem ama o zmana kadar artmasını istemiyorum çözüm arıyorum
Peri_kizi Kubrabyrmm aynen canım benimde aynı şekilde akıntım gebe kalmadan öncede mantar enfeksiyonu vardı ama sarı akıntım olmamıştı onda sadece kaşıntı yanma vardi
Peri_kizi Ellia o kremden var bende önce kullanmıştım ama doktor onermeden kullanmak istemedim tavsiyen için teşekkürler canım
Peri_kizi Snglhfs teşekkürler canım ama çok nadir oluyo kaşıntı gebe kalmadan önce mantar vardı tekrar başladı diye şüphe ettim